+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 141

Tema: padėkit surinkti aparatūra.

Hybrid View

Naujokas Platkauskas is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2013
    Vieta
    Helsingor Denmark
    Žinučių
    67

Pagal nutylėjimą

Aš esu jaų su tuo susitaikęs kad bus sunku ir kad kainuos tai nemažai pinigų. Bet noriu viską pats darytis vien dėl " sportinio intereso" pažiūrėti ar gausis kas. Lt taip didelis pasirinkimas, danijoje deja ne. Spindulius 500 km aplink mane yra gal keturios audio parduotuvės. O aš šalia kopenhagos gyvenu, liūdną.

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata Platkauskas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Aš esu jaų su tuo susitaikęs kad bus sunku ir kad kainuos tai nemažai pinigų. Bet noriu viską pats darytis vien dėl " sportinio intereso" pažiūrėti ar gausis kas. Lt taip didelis pasirinkimas, danijoje deja ne. Spindulius 500 km aplink mane yra gal keturios audio parduotuvės. O aš šalia kopenhagos gyvenu, liūdną.
    Tokiu atveju nesivaikyk pavadinimų, o sėsk mokytis fizikos. Gilinkis į tai kaip pagamintas ir kaip veikia garsiakalbis, iš ko padaryti filtrai. Pasidomėk apie akustikos dėsnius. Viskas šitas dalyvauja auto garso instaliacijoje. Garsiakalbiai tai tiki "molis" iš kurio lipdomas puodas. Tau kaip statybininkui: geros plytos pačios nesusimūrina. Dar reikalingas geras mūrininkas. Kaip žinia juo iš karto netampama.Jei turėsi didelį norą ir skirsi daug laiko, tai po kokių 5m pradėsi gaudytis šiuose reikaluose.

Naujokas Platkauskas is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2013
    Vieta
    Helsingor Denmark
    Žinučių
    67

Pagal nutylėjimą

Ką manot apie earthquake companija?

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Jei turėsi didelį norą ir skirsi daug laiko, tai po kokių 5m pradėsi gaudytis šiuose reikaluose.
    Kažkada buvau kaip autorius Platkauskas, netyčia čia užklydau, ir skaičiau ~1metus kol pradėjau kažką orientuotis, protingesnį klausimą galėjau užduoti. Tada kažką pasidariau, kažkas sudegė- perdariau, tada vėl tas pats. Po kokių ~3m atradau Visaton, jie buvo daug geriau nei visokie vidutinio ar pradinio lygio komponentai. Bet kad suprasti kas, kaip, kodėl ir už ką, kaip jau rašiau, prireikė ~3m skaitymo. Tik tada pasikeitė požiūris. Tad jei nori kažką darytis pats, pasidomėk Visaton, rezultatas manau bus žymei geresnis už visokius žemės drebėjimus ir t.t.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės