+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 141

Tema: padėkit surinkti aparatūra.

Hybrid View

Naujokas Platkauskas is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2013
    Vieta
    Helsingor Denmark
    Žinučių
    67

Pagal nutylėjimą

Nu šaunuolis Artūras S. Nu aš suprantu kad jūs visi norit tik geriausio. bet aš tikrai nesiruošiu pirkti galvos už praktiškai visa arba net didesnia suma kuri yra numatyta visam šiam reikalui. Cezarijus o į kokius lygius gali suskirstyti? Kaip jaų pradžioje rašiau tai nieko normalaus nesu girdėjęs ir šiuo metų neturiu galimybės pasiklausyti. O apibūdinti norima garsą tikrai sunku.

Ekspertas darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    42
    Žinučių
    739

Pagal nutylėjimą

Citata Platkauskas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nu šaunuolis Artūras S. Nu aš suprantu kad jūs visi norit tik geriausio. bet aš tikrai nesiruošiu pirkti galvos už praktiškai visa arba net didesnia suma kuri yra numatyta visam šiam reikalui. Cezarijus o į kokius lygius gali suskirstyti? Kaip jaų pradžioje rašiau tai nieko normalaus nesu girdėjęs ir šiuo metų neturiu galimybės pasiklausyti. O apibūdinti norima garsą tikrai sunku.
    gaila, kad nebėra galimybes mano buvusį E39 paklausyti. Nesunkiai būčiau suorganizavęs perklausą su multimedia, vienu procesoriniu, ir viena "direct" vidutinio lygio galva. tada nekvaršintum galvos ir manau per pusvalandį apsiprendimas būtų aiškus.
    u-dimension 40xs, u-dimension 20vs

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    42
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata Platkauskas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Cezarijus o į kokius lygius gali suskirstyti? Kaip jaų pradžioje rašiau tai nieko normalaus nesu girdėjęs ir šiuo metų neturiu galimybės pasiklausyti. O apibūdinti norima garsą tikrai sunku.
    galiu apibūdinti savo sistemą: Pioneer 77 ~250Lt; stiprintuvas 6 kanalų su perdarytais filtrais skirtas biampingui ~500Lt; visatov midai 150Lt pora; Aukštadažniai nenauji ~100-150 Lt pora; Storai išklijuotos durys bitumu ~200Lt. Laidai kiek kainavo nepamenu. Trumpai apie grojimą: pakankamai švelniai, pakankamai detaliai, protingai klausant niekas nebarška, atkuriama daug maž visa dažnių juosta. Mano poreikius šiai dienai tenkina. Ir net subo nereikia, nors yra du laisvi nenaudojami kanalai. Ir aš save priskiriu kažkur per vidurį tarp tų 99% ir to 1%. O tu dabar, nežinau ką mėgstu, bet noriu kad būtų skanu ir daug. Ir lygiuojies į tą 1%. Kol nežinai ko nori konkrečiai, nedaryk.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    41
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Cezarijus rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    galiu apibūdinti savo sistemą: Pioneer 77 ~250Lt; stiprintuvas 6 kanalų su perdarytais filtrais skirtas biampingui ~500Lt; visatov midai 150Lt pora; Aukštadažniai nenauji ~100-150 Lt pora; Storai išklijuotos durys bitumu ~200Lt. Laidai kiek kainavo nepamenu. Trumpai apie grojimą: pakankamai švelniai, pakankamai detaliai, protingai klausant niekas nebarška, atkuriama daug maž visa dažnių juosta. Mano poreikius šiai dienai tenkina. Ir net subo nereikia, nors yra du laisvi nenaudojami kanalai. Ir aš save priskiriu kažkur per vidurį tarp tų 99% ir to 1%. O tu dabar, nežinau ką mėgstu, bet noriu kad būtų skanu ir daug. Ir lygiuojies į tą 1%. Kol nežinai ko nori konkrečiai, nedaryk.
    galiu drąsiai pasakyti, kad drąsiai patenki į kokia 5-10% geriausių... matyt nelabai įsivaizduoji kiek budulių yra DDD
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės