+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 13 iš 13

Tema: Ieskau zmogaus kuris pagamintu bandpass suba

Hybrid View

Fuksas Neriokas is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2013
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą

Tame ir esme kad apie bandpaso nieko perdaug nesuprantu,taupydamas savo laika, ieskau zmogaus kuris man ji padarytu,Tiktu ir T-Line kaip mano duodame video deze.O pati dinamika parinktu zmogus kuris tai darytu.Auto 99 Honda Prelude.Esme tame kad jau acibodo uzdaro tipo daug vietos uzdaro tipo subai.Norisi kazka naujo isbandyt.Smulkiau paaiskinsiu ko is subo noriu zmogui kuris ji darytu,jeigu atrasciau

Ekspertas darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    42
    Žinučių
    739

Pagal nutylėjimą

Citata Neriokas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tame ir esme kad apie bandpaso nieko perdaug nesuprantu,taupydamas savo laika, ieskau zmogaus kuris man ji padarytu,Tiktu ir T-Line kaip mano duodame video deze.O pati dinamika parinktu zmogus kuris tai darytu.Auto 99 Honda Prelude.Esme tame kad jau acibodo uzdaro tipo daug vietos uzdaro tipo subai.Norisi kazka naujo isbandyt.Smulkiau paaiskinsiu ko is subo noriu zmogui kuris ji darytu,jeigu atrasciau
    uždaro tipo dėžė užima daug vietos????? o tu bent įsivaizduoji kiek vietos užima bandpass???
    u-dimension 40xs, u-dimension 20vs

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Neriokas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    bandpass'as vos ne dvigubai didesnis negu uždaro tipo gaunasi aplamai uždaro (sealed) tipo dėžės yra pačios mažiausios (neskaitant free-air tipo)
    Click image for larger version

Name:	speaker%20sceme4.JPG
Views:	2089
Size:	114.1 KB
ID:	3677

taigi tu nori, bandpass (4th order minimum) teigdamas, kad uždara ("sealed") yra per didelė
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės