sprtinis bakelis? o lietuvishkai kas per detale chia>?
Ar yra koks efektyvus budas nuslopinti "sportinio" duslintuvo skleidziama garsa? Kiek procentu galima sumazinti ta garsa? ir kiek tai kainuotu?
science rulez!
sprtinis bakelis? o lietuvishkai kas per detale chia>?
siulau pakeisti generatoriu i akumuliatoriu
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
pradziai pabandyt sukisti atgal vinis kuriom skyles ismusei joke time o jei rimtai tai manyciau keisti paty bakely i kita (pvz: reguliuojamo garso), juk nevisi sportiniai vienodai "kriokia"
Iseitis yra tiktai pasikeisti originalu bakeli.Jokios kitos priemones nebus efektyvios."M" rašė čia:
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
as jaunysteje savo crx nivalit ed. isvis buvau per slenkty be jokiu baku paleides paskui nusprendziau, kad ramiai vaziuojnat 98 dB salone perdaug ir dabar jau vel su standartu vazineju ir net prie 4000 apsuku imanoma muzika girdet
Cia tai gerai sugalvojai, itariu kaimynai nelabai patenkinti budavo kai namo parvairuodavai paryciais :-D :-D :-Dcrx nivalit ed. isvis buvau per slenkty be jokiu baku paleides
kaimynai VISADA budavo nepatenkinti
Vat taip pas mane,kai uzgesinta masina tada priesbosiai groja zemesnius daznius,tai uzkuri atrodo kad atkurtu tik vidurinius,kazin delko
kuom tavo klausimas susijęs su šita tema, kuria jau nebediskutuojama keturis metus?
dar gali megint zaisti su rezonatoriais. tas kainuos, nebent svarke ivaldes, tuomet tik detales.
Klausimas susijas su tuo,kad pas mane gale N1 tipo DYNAMIT bakelis,ir uzkurus bet nevaziuojant priesbosiai atrodo kad groja daug aukstesnius daznius,ant neuzkurtos kokia 60hz-7.5khz ant uzkurtos 1khz-7.5khz cia kaip pvz
beje temos metai nesvarbu,kam kurt 2 tokia pacia?
Todel kad tavo bakelis,pradeda groti garsiau nei tavo priesbosiai....Ir tu negirdi zemesniu dazniu,o plerpima savo plerpos
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Kaip sita panaikinti,neisemus bakelio?
Nekurt masinos Arba daug investuot i garso izolecija
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
1. Nevazineti su visiska skarbonke
2. Nelisti prie ismetimo
Kadangi viso sito jau nepadarei, tai galima bandyti spresti beda
1. Rezonatorius
2. Silencer'is
3. Sportinio bakelio panaikinimas
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Pas mane laisvas ismetimas,sukurinis rezonatorius,ir bakelis gale,taipat biski perdarytas ismetimo kolikas,nenoreciau lyst prie ismetimo,gal garso izoliacija padetu?
Aisku pades... Bet ar tu pasiryzes tokioms investicijoms, kurios, jei bakelis garsiai kriokia, neduos daug naudos. Kelintu metu tavo F'ke? Turi bent langai remus? O garso izoliacijos reiketu pilnos, t.y. isimi visa salona, ir viska klijuoji bitumu, kur telpa ir pusta guma... Tai ne tik brangu bet ir velniskai daug darbo...
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
nepades nei ta garso izoliacija nei dar kas.
Vienas dalykas, pas tave atmosferinis motoras, kuris skleidzia zymiai daugiau garso nei turbininis (ismetimo sistemos atzvilgiu) + dar nedidelio litrazo, taip kad baubimas su N1 garantuotas, o kur dar plonos skardos ir tt. Nori muzikos klausyt - dek atgal originalia sistema su viskuo kas priklauso, nori but sportiskas vaikinas palik kaip yra, prisidek elipsiu ir tt ir i trasa
Bookmarks