Nieko negaliu pasakyti apie naują produkciją, senai bekišau nagus. Tačiau toks padidėjimas mane nelabai nustebina dėl labai paprastos priežasties - yra firmų, kurios visą laiką pateikdavo sumažintus galingumus pozicijoms, kurios išlaiko vardą, palikdami didelį rezervą. Prie tų firmų seniau priklausė Rockford Fosgate, JL Audio, Alpine, Hifonics (iki pardavimo) ir gal būt daugelis kitų gamintojų. Šioms firmos užtenka atsisakyti rezervo ir jie gali atlikę minorinius pakeitimus deklaruoti didesnes galias. Apie Gladen RS12 aš nemažai skaičiau gero, bet niekada nieko nedariau ir net neklausiau kitų darytų, ir pats greičiausiai nieko nedarysiu, jau vien dėl to, kad produktas masinis, o tokie man niekada nepatiko

Jeigu man reiks subo, pasiimsiu vos ne bet ką atitinkantį užduoties sąlygas ir gausiu norimą rezultatą. Viskas labai paprasta
Muzotonas parašė teisingai - 100W daugiau nei per akis subui. Jaunimas - reklamos aukos, jie absoliučiai nieko nesigaudo ir vadovaujasi tuo, ką jiems bruka tokie pat nieko garse nesigaudantys menedžeriai. Situacija apgailėtina.... gatvėse pilna besivažinėjančių atvirais langais keliančių triukšmą „golfų“, kurie prieš aplinkinius vaidina, kad klausosi muzikos

Atidarius langą triukšmas pačiame salone pašoka iki 90 dB, apie kokį muzikos klausymą gali eiti kalba?
Bookmarks