Aš apskritai nesuprantu, ko jūs gerbiamieji iš manęs norite. Esu šio forumo įkūrėjas, savininkas, čia galioja mano sukurtos taisyklės, su kuriomis visi užsiregistruodami sutikote. Tos taisyklės praktiškai galioja nuo pat forumo pradžios, pakoreguota buvo labai mažai. Su šiomis taisyklėmis ir mano vadovavimu forumas sukasi jau 10 metų. Jeigu kam šiame forume nepakenčiamas mano administravimas, visuomet galite susikurti savo svetainę, forumą ir atsipūsti nuo mano administravimo. Jeigu ką, tai galiu net ir pakonsultuoti kaip viską pasidaryti, patarti ir jeigu man patiks jūsų sukurtas forumas, aš jame karts nuo karto sudalyvausiu laikydamasis visų konkretaus forumo taisyklių.

Tačiau šiame forume, niekas nesikeis, tvarka bus ta pati. Aš eilę metų prašiau, kad kas nors prisidėtų prie realaus darbo. Darbas tai ne PR forume, darbas tai informacijos ruošimas, publikavimas ir tt. Deja, kol kas po senovei viskas kabo pradinėje stadijoje. Tuo tarpu „prekybininkų“ skaičius didėja, jų pretenzijos auga. Tie prekybininkai per darbus net turgaus taisyklių nesugeba perskaityti, nekalbant apie bendras. Ir dabar forumo viršuje kabo kvietimas, paruošti savo atstovaujamo prekinio ženklo reklaminę/techninę medžiagą.... Informacija būtų talpinama nemokamai, kol kas tyla