Juokinga tema Artūrai tavo pasakymas, kad forumas sukasi 10 metų su tavo vadovamimu nėra labai tikslus. Aš šiame forume dalyvaujų ne 10 metų, bet jis buvo pats geriausias ir įdomiausias forumas iki tos dienos kai tu čia pradėjai reikštis po nežinia kiek metų pertraukos. Dabar ką gi mes matom ? Eile forumiečių bijo net savo nuomonę išreikšti, nes bijo būti užbaninti. Geras pasiekimas Kad ir šita tavo tema kelia juoką, nes ne pirmą kartą žmogus tau sako gryną teisybę o tu tiesiog užsispyres. Aš pvz rašydamas šitą postą jau žinau kokios pasekmės bus, nors visokių grasinimų pradininkas esi tu ir ne kartą pats grasinai, kad ir man per pm. Krūva žmonių supranta, kad šitas forumas žlugo tik per tave, nes kaip tu jy trauksi toliau tai aš neįsivaizduoju. Kaip kalbėjom akščiau taip ir atsitiko, forumas per kelis mėnesius tapo eilinių tiontelių susirinkimo vieta neskaitant kelių tavo pakalikų, patarėjų. Aš žinau, kad tu dabar baninsi mane, ištrinsi šitą postą ir tipo taip tyliai dar vienas žmogus iš čia dings. Nors aš nieko čia nereklamuoju, pardavinėju tik savo daigtus ir tiek. Taip, kad liekų prie tų žmonių kurių čia nebėra, nes ir eilinis tulas Lietuvis manau kuris sekė šitas nesamones supranta dėl ko čia viskas susisuko. Čia ne audio gurmanų forumas, čia lageris sukūrtas savo nuomonės kišimui dėl komercinių tikslų...
Bookmarks