Sakykim aš matau, ir man tai nepatinka. Taigi atvirai sakau, kad nenoriu gauti laiškų, AŽ parašytų tokiu tonu.
Toliau Inproof, nesusireikšmink, nei man įdomu patį užblokuoti, nei aš bijau tokios viešai pareikštos tavo nuomonės. Esi registruotas forume 2011 sausio 15 d. ir jau nusprendei kas yra tiesa už mane. Tai, kad aš nerašau forume, nereiškia, kad nematau ar neskaitau. Tai reiškia, kad aš nenoriu visur dominuoti, o noriu stebėti kas darosi, matyti kas kiek tobulėja, kiek duoda naudos šiam forumui. Iš užblokuotų, man apmaudu tik dėl Omsonass, kuris yra laikinai paties prašymu atjungtas. Tikiuosi jam vieną dieną solidarumo jausmas/emocijos išgaruos ir jis bus vėl čia. O užblokuotas gali būt bet kuris, jeigu tik ignoruos nusistovėjusią tvarką. Šioje dalyje, kur kalbama apie i-Klubo reikalus, galima ir daugiau pavaryti ant manęs, bet jeigu kitoje forumo dalyje, tai beveik garantuoju, kad blokavimas bus. Noriu/siekiu, kad forumas būtų galimai švaresnis nuo nesamoningos rašliavos, kad būtų sumažinta iki minimumo nekompetetingų patarimų eksperto tonu. Mano aktyvi veikla šioje srityje prasidėjo ~1978 metus, taigi dauguma net suprojektuoti nebuvote, o aš jau smirdėjau kanifolija, uosčiau lydmetalį ir lipdžiau schemas. Taigi kaip ir turiu pakankamai žinių, kad įvertinti visų rašančių forume kvalifikaciją.
Dabar čia vis svaigstama apie mano komercinius interesus i-Klubo veikloje, tai galiu smarkiai nuliūdinti. Car audio srityje manęs nėra jau maždaug nuo 2006 metų. Maksimum ką aš ir darysiu artimiausių dviejų metų laikotarpyje, tai gal būt pavyks sukelti duomenis į elektroninę parduotuvę. Taigi forumo viršuje atsiras reklaminis baneris. Bet kadangi pati parduotuvė jau iš esmės paruošta, 2008 metais pirkta programinės įrangos licenzija, ji jau paseno, (veikė nuo 2001, 2006 buvo stabdyta) o aš neturiu kada sukelti duomenis ir užsiimti priežiūra, labai tikėtina, kad šis procesas dar užsitęs. Atidarymo data vis nukeliama į ateitį. Kokia aparatūros gama bus, visiems seniems ir taip aišku. Taigi iš visų šiame forume dalyvaujančių profų, tai aš turiu mažiausius interesus. Tfu, meluoju, šiai dienai i-Klubas į mėnesį prirenka apie 15€ pinigų už reklamą
O kad turiu susidaręs savo nuomonę praktiškai apie visus prekinius ženklus esančius rinkoje, tai ne nusikaltimas ir visiškai nesiruošiu slėpti savo simpatijų Alpine, Scan Speak, Vifa ir kitiems geriems brendams. Taip pat reiškiu nepasitikėjimą visiems gamintojams, kurie rinkoje mažiau nei 10 metų. Tipiškai prekiniai ženklai kurie gyvuoja mažiau nei 10 metų ir turi plačią produkcijos gamą, yra ne kas kita kaip prekybininkai, užsakantys partijas Kinijoje su savo vardu. Tai nėra blogai, tačiau...
Be viso kito, esu dėkingas visiems, įgijusiems patirties, gal būt ir i-Klube, kurie šia patirtimi draugiškai dalinasi su naujokais užduodančiais kvailus klausimus. Ką darysi, kvailas nuoširdus klausimas yra gerai. Žinoma tie kurie nuoširdžiai dalinasi patirtimi, nusipelno mano tylią pagarbą. Galiu tik pasakyti viena - būkite ramūs, aš matau kas yra kas...
Tie kurie provokuoja matavimąsi įvairiais organais, greičiausiai bus eliminuoti iš žaidimo.
Mano visos pajėgos mestos serverių ūkiui aptarnauti, jis pas mane nemažas, o aš esu псих одиночка. Taigi įvertinant buitinius reikalus, aš turiu labai mažai laiko su kažkuo susirašinėti, dalyvauti susibėgimuose, pliurpti apie nieką ar aiškintis santykius. Galų gale ir amžius mano ne tas, man tik padorios kompanijos tinka![]()
Bookmarks