+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 16 iš 16

Tema: Gasdinimai / šantažas

Hybrid View

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    49
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Mano trigrašis būtų toks... Nelabai man įvažiuoja tokie dalykai kaip stumdymaisi, liežuvavimai, intrigos internete. Tai panašu į dvylikamečių laido riterių kietumo įrodinėjimus. Dauguma šito interesų konflikto, ar kaip kitaip galima pasakyti,nežinau - dalyviai, suaugę, už save ir poelgius atsakantys žmonės. Tai jobjomat - susitikit sykį krūvoj ir normaliai akis į akį besikalbėdami susidėliokit taškus, ar ten pasidalinkit įtakos sferomis ar dar kažką...
    Čia panašu į atvejus, kada žmonės natūroj vienas nuo kito bėga, bendrauti vengia, arba susitikę apsimeta kad nieko nevyksta, mandagiai akim klapsi, o prie interneto pazaunyt ir pasipjaut visi susirenka mielu noru. Tipo kompu susirašinėjant atsakomybės už kalbas nebūna.
    Last edited by Vilmantas; 2013-06-10 at 06:19 PM.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Savas helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix's Avatar
    Registracijos data
    May 2006
    Žinučių
    287

Pagal nutylėjimą

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Mano trigrašis būtų toks... Nelabai man įvažiuoja tokie dalykai kaip stumdymaisi, liežuvavimai, intrigos internete. Tai panašu į dvylikamečių laido riterių kietumo įrodinėjimus. Dauguma šito interesų konflikto, ar kaip kitaip galima pasakyti,nežinau - dalyviai, suaugę, už save ir poelgius atsakantys žmonės. Tai jobjomat - susitikit sykį krūvoj ir normaliai akis į akį besikalbėdami susidėliokit taškus, ar ten pasidalinkit įtakos sferomis ar dar kažką...
    Čia panašu į atvejus, kada žmonės natūroj vienas nuo kito bėga, bendrauti vengia, arba susitikę apsimeta kad nieko nevyksta, mandagiai akim klapsi, o prie interneto pazaunyt ir pasipjaut visi susirenka mielu noru. Tipo kompu susirašinėjant atsakomybės už kalbas nebūna.
    o už ką čia vienas kitam snukį išmalt turi - ar forumas uždus ar ne - atsako Artūras , nes tai jo, ir daro ką nori .aš esu gavęs gana stiprių rekomendacijų ką auginti pas save pievoje , bet pas save ką noriu - tą ir sodinu...aš pataikaut nei Artūrui nei kt. - nenoriu , ir reikalo nėra , bet šiek tiek kartais nesuprantu.nepatiko man maximoje baronkas pirkt , kitą kart nuėjau y norfą...buvo čia tikrai labiau už Artūrą vertų kritikos...konstruokit sistemas , klausykit muziką, dalinkitės patirtimi ir nesinervuokit

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės