dėk tokį Omsono patikrinti http://rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt...pmode=&frame=3
prie jų dar gal reikėtu supertveterio, bet manau pradžio apsieisi ir be jo
Sveiki.
Turiu 20cm MB Quart priešbosius, ir norėčiau juos sau susimontuoti.
Kadangi su strijuoste nesusitvarkysiu, galvoju padaryti taip:
20cm į duris, ir plačiajuostį 10cm į panelę pvz: FR10HM 4 Om.
Priešbosis groja 35-2000Hz
Plačiajuostis 95-22000Hz
Yra 4 kanalu stiprintuvas su filtrais, kuri žadu panaudoti, bet nežinau kuriame dažnyje viską suleist. Ar išvis čia nevykęs mano planas?
Tokia įdėja kylo, nes noriu atsisakyti subo, ir stiprintuva dėti priekin, į bardačioką.
Automobilis Golf 3.
Klausoma muzika: AC/DC, Airbourne, Rammstein.
dėk tokį Omsono patikrinti http://rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt...pmode=&frame=3
prie jų dar gal reikėtu supertveterio, bet manau pradžio apsieisi ir be jo
Tavo nurodytas plačiajuostis 8om, mano atveju 4om.
fr10hm_4_fs.gif
Jis groja nuo 200Hz, tai man nuo tiek jį ir paleist? O priešbosį pripjaut iki 200Hz?
yra ir 4 ohm, rodos paziuret rcl.lt Manau pjauk nuo kokių 300-350 hz, dar gerai būtų, kad Omsonas ar tolka isiterptu.
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
3 golfe labai gražiai subas telpa kairiam sparne.
o_1a7d866b04.jpg
o_2b1550f524.jpg
o_361eeda485.jpg
o_d90339332e.jpg
kad 20cm gerai atkurtų žemus dažnius, labai rimtai turi pasiruošti duris
Mano audinėje buvo 2 po 20cm midbosai kiekvienose duryse ir tai subo trūko kad užvežtų normaliai tokia muzika
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Daugiau pasiūlimų, patarimų nebus?
tau jau visi viską patarė. Išvada viena, su tokia muzika be subo neapsieisi suba dedi į sparną ir mėgaujies muzika.
Bookmarks