nejau tokie visi pasyvus ar aš ne į tą skiltį įdėjau? gal reikėjo dėt į skiltį UŽ KIEK IR KUR GALIMA NUPIRKTI? :roll:
sveiki.
norėčiau, kad patartumėte kokį įsigyti maga už 700 lt.
automobilis yra audi 80 (bulka) sedanas. muzika klausoma labai įvairi: drumbass, rap, pop, rock, jazz ir kita. automobilyje bus montuojami garsiakalbiai Ivolga VHC-6.21, bandysiu juos jungti prie stiprintuvo Pyle QA4400II. netolimoje ateityje planuoju įsigyti ir suba, todėl norėčiau, kad magas turėtų subo reguliavimą.
nejau tokie visi pasyvus ar aš ne į tą skiltį įdėjau? gal reikėjo dėt į skiltį UŽ KIEK IR KUR GALIMA NUPIRKTI? :roll:
Nauja? Deveta? MP3 reikia?
pirkčiau padevėta. Mp3 reikalingas. šiaip aš norėjau pirkt DEH-7400, bet siūlė JVC KD-SH99R. žinoma įdomu sužinoti ir kitų nuomonę.Nauja? Deveta? MP3 reikia?
sulauk penktadienio ,atvažiuok prie ežeriuko ir viskas bus normaliai... išgirsi tiek pagrystų nuomonių ,kad sprendimą priimsi pats... :wink:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
aš mielai atvaziuočiau, nes paskutinio susitikimo metu viskas buvo SUPERtačiau penktadienį išlekiu į pajūrį ir nelabai išeis...
taigi, bandau čia išgaudyt jūsų mintis.
Pasiulikit man kanors apie 700LT is nauju, mp3 nereikia(jei bus tai nemaiso)
ALPINE CDA7876
ALPINE CDA7876 :wink:
tik yra vienas minusas labai jau ji ryskiai sviecia :evil:
Prieš keturis metus, šis aparatas man patiko, dabar jau ne"Marciuzz" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
o koks ar kokie modeliai dabar patinka?"Artūras-M" rašė čia:
Bookmarks