Bi amping jungt gali nuo bet kurio grotuvo kuris turi vidinį stiprintuvą. Lygiai tarp garsiakalbių reguliuosis Fader pagalba. 26w 18w tai didelio skirtumo nebus.
Taigi nupirkau Alpine 9812rr, tokiam kaip aš užteks. Nežinau ar vaidenasi man, bet lyg gražiau groja ir garsiau dar truputi. Bet vėl bėda - vienas iš kappa priešbosių plerpia palei aukščiausią dar gražiai grojantį garsą tai norėčiau nupirkt kitus priešbosius arba kitus dvikanalius komponentus, turint omeny, kad prie šių nėra filtrų, o grojantys liko tik aukšti ir vienas priešbosis(nefiltruotas). Kolkas viskas vyksta be stiprintuvo, daugiau garso nebereik. Kappa pagrindas toks :
(high-pass/low-pass at 3500 Hz, 18 dB per octave)
frequency response 45-21,000 Hz
power range 2-90 watts RMS
peak power handling 270 watts
sensitivity 90 dB
Norėčiau kažko panašaus ar geresnio. Galiu skirt iki 400 garsiakalbiams, jei pirkt naujus iš Alpina Lt jungties prekybos katalogo tai ten kaina gali būt ir apie 500Lt. Gal kas patars kurį variantą rinktis ? Skaitau čia daug, skaičiau ir apie Visaton ws17e. Ten rašo, kad Dažnių juosta - f~7000 Hz, tai kaip suprantu jie neturi apatinės ribos, kas skamba viliojamai, nors žemu man ir dabar per akis..bet jautrumas 88dB, o pas kappa 90dB( ar cia jau tik aukstiems? )...
Bookmarks