O tai koks papildymas buvo ?
Didelis dėkui forumo dalyviui Tomielis už mano "old school car audio" kolekcijos papildymą
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
O tai koks papildymas buvo ?
Padėka Mirkai, už 4-ias valandas muzikos perklausos, teisingo garso subalansavimo intrukcijos lekcijoje .
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Aš dėkoju visiems tiems kurie man padėjo ir padeda keliauti gero garso link.
Širdinga padėka forumiečiui Helix už konsultacijas ir visokeriopą pagalbą komplektuojant Toyota Avensis. Pagaliau Toyota "Alfonsis" užgrajino kokybiškai ir net garsiai
Noriu padėkoti forumiečiui mindosy už palinkėjimą sėkmės ieškant gero proco uz DRX kainą. Matomai padėjo, nes kaiptik tą vakarą radau. Ačiū pavyko ir ne tik.
Last edited by Inproof; 2013-09-28 at 02:42 PM.
Bookmarks