aciu uz schema. pries jungiant buvau rades koloneliu spalvas. sutikrinau su Tavo atsiusta - sutampa tai kas iseina is mago. Radau klausima del + ir -: kas prie speakeriu yra 1 ir kas 2 (kuris +, kuris -) ? priklausomai 1 yra + ar -, pas mane nesutampa pajungime priekis arba galas (nesutampa + ir - mano schemoje ir Tavo). Del remote is pat pradziu norejau pasidaryti nuo antenos, yra ir laidas is mago kuris uzmaitina ja magui isijungus. reikes pabandyti ar pasikeis kas..
sutampa musu schemose BLACK: prie jo prijungiau musconi adapterio -, YELLOW/RED: prie jo prijungiau musconi adapterio +. Taip jis man pagamina remote. Vadinasi remote gaunu kaip ir is ACC, bet ne tiesiogiai, o is adapterio (pabandysiu tiesiai REMOTE prie YELLOW/RED jei nieko - nuo antenos). toliau priekio koloneliu laidai nuo mago sueina I viena adapter (musconi, kuris gamina ir remote), galiniu koloneliu laidai I kita adapter. Nuo ju linijiniais iki stiprintuvo. na o ten jau I visas duris atskiri laidai. Pagal ikistus linijinius I atitinkamus CH, atitinkamai sujungiua laidus nuo stipro iki koloneliu, tikrinau - niekas nesumaisyta.
jei viskas turi buti taip kaip surasiau, vadinasi reikia issiaiksinti Tavo schemoje kur prie speakeriu + ir - (1 ar 2), cia tikrai yra nesutapimas. Tada pazaisti su remote pajungimu kitaip.
Bookmarks