Jeigu pastebi, aš į diskusiją kišuosi ten, kur matau kad nusigrybauta, plius noriu, kad forumiečiai patys pasidomėtų internete, literatūroj ir kitur ir tik po to jau papildyti ar pakoreguoti tai ką jie sužinojo. Taip pat būtų įdomu ir pačiam ką nors naujo sužinoti. Nes naujas žmogus gali pakabinti tai, ko senis jau pvz nepastebi. Viską ką žinau iškloti nėra prasmės, o ir nemokėsiu, nes niekaip nesuprantu, kaip galima nežinoti elementarių dalykų. Automatiškai gaunasi, kad pasakau kas yra svarbu, bet kad tą svarbą suprasti, jkau reikia turėti pradinį žinių bagažą. O žmogaus kitaip nepriversi, tik pasišaipydamas. Tada jis ima ir pasidomi, kas yra RMS pvz. Reiktų dar pasidomėti kas buvo prieš tai, kodėl pasikeitė ir ar gerai, kad toliau dar naudojamas šis matavimo būdas"M" rašė čia:
![]()
Dėl marketingo, tai neturiu tikslo čia vilioti pirkėjus. Praktiškai beveik niekam niekada nesu pasiūlęs per PM ar kitais man prieinamais būdais, pas mane ką nors pirkti. Tuos kelis pasiūlymus kuriuos esu pasiuntęs, tai man atrodo taip pat dėl kažkokių tai nestandartinių aplinkybių (gal kokie 2 kartais, per jau beveik du metus forumo gyvavimo ). Jeigu meluoju, mane forumiečiai pataisys
Man taip pat neįdomu būti maloniu žmogum, nes turėčiau apgaudinėti išsijuosęs. Geriau pasakyti teisybę ir turėti ramią sąžinęKam įdomu, tas pats kreipiasi.
Kenčia forumas sakai. Manau ne ir ko gero priešingai. Bet kuris produkto pardavėjas, gali prieštarauti, gali ginti tą ar kitą produktą. Bet kuris forumietis gali pasidomėti atskira sritim, ir nuo to bus tik nauda visiem. Tam ir yra forumas. Galima padaryti aklus testus, testuose gali sudalyvauti nepriklausomi vertintojai ir tada paskelbti viešą nuomonęO artimiausiu metus tuos testus vis tiek darysim, su realiais matavimais, perklausos rezultatais ir tt
![]()
Bookmarks