visų pirma - nereiktų net lygint CDE ir CDA alpine modelių
Sveikučiai
Šiame forume vis sukasi diskusijos apie senus grotuvus ,bet įdomi man jūsų nuomonė apie naujus Alpine grotuvus. Verta į juos dairytis? Ar geriau nusipirkti senesni, laiko patikrintą modelį ? Pvz., Alpine CDE-178BT yra vertas pinigų ? Ar geriau nusipirkti kokį 9887 ?
visų pirma - nereiktų net lygint CDE ir CDA alpine modelių
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Ir kodėl gi ?
Kalbant apie Alpine naujoves CDA jau nebetolygu kokybės ženklui. Nemanau, kad CDE-178BT daug blogesnis, kad neturi CDA jungties.
Turėjai mintuje Ai-net jungties.
Turėjau CDA-9847R, dabar turiu CDE-178BT. Nesijaučiu, kad atgal žingsnį padariauhttp://www.avtozvuk.com/az/2013/08/050.htm
Bet ar į prieki dideli žingsni padarei ? Kalbant apie garsa.![]()
Nesu aš didelis žinovasSu grotuvu keitėsi ir kitos sistemos dalys, dar viskas šviežia, dar garso klausausi. Dėl funkcijų ir galimybių tai žingsnis labai didelis į priekį žengtas. Dabartiniai CDA nedaug kaina skiriasi nuo tokio lygio CDE. Panašu, kad ir garsu skirtumas nedidelis, jeigu aplamai skirtumas yra. Kai nebegamina 9835 ar 9855, sunku išsirinkti
![]()
Aš taip pat žvalgausi Alpinos turejau CDA 9856r ir CDA 9887r, bet modeliai pasene jau norėtusi ka nors šviežesnio. Kokie atsiliepimai apie idx-x313 ?
D.M.
Bookmarks