ciuju tose namuose garselisssss.....33
ei gi nebutina visu garsu leist :smt017 aš saviškį gal kelis kartus pabandymui užsukau iki dugnoMariozas link=topic=2293.msg48242#msg48242 date=1164979987 rašė čia:
juk visai kitas jausmas, tarkim filmą žiūrint, o ir muzikai visokie kondrabosai ir pan., insturmentai gražiau skamba, kai bumsi kamputy didelis difuzorius, aišku labai dlidelis jau pradeda neįsitekt kambary, garso banga susidaro kurnuos kitur, tik ne ten kur pats stovi :smt017 čai manau vienintelė problema
būtu pakankamas plotas mamie, norėčiau tokių
http://www.royaldevice.com/custom.htm
o dar geriau kažko tokio :supz:
http://www.rotarywoofer.com/ iki 1Hz :supz: :twisted: kamynam netik klausa sugadinčiau, bet ir trydą įvaryčiau :twisted:
ciuju tose namuose garselisssss.....33
tai as tokias koloneles tenaudoju lauke muzika klausytis per tusus o kambary bandysiu rinktis atskira gero garso sistema :smt020 dabartine kazko man nelabai patinka O![]()
murines kolonkes lauke turiloju:
kashkada as toki garsiuka i mashina norejau isimest:toimonster:idomu apie ka as tada galvojau...
1.parasyti dėžės matmenys galima pasiskaičiuoti. 2. aiškiai parašyta 400 su trupučiu. nesugebant to pasiskaityti galit patys sau pasiploti :smt109andrius link=topic=2293.msg48244#msg48244 date=1164982905 rašė čia:
as kai pamaciau jo magneta tai...ciuju saldytuvo duris per atstuma atplesia
![]()
jls matei magneta?![]()
jo.ten bliudas buvo 12coliu o magnetas 10coliu
manau reikia koncertinio stipriaus isjudint toky gargala
![]()
dideli magnetai dažniausiai būna tam, kad būtu galima didelė eiga, o garsiakalbiai su didele eiga dažniausiai jautrumu nepasižymi, nes visos dalys būna gan masyvios ir sunkios, dėlto kieta pakaba.....
Bet su mazu magnetu irgi atrodo ne kaip. O difuzorius tai tas pats "bliudas" nes tokio zodzio savo poste nerasiau.. dekui uz pataisyma![]()
ten ne storis didelis o istrizaine didele..
man sitas forumas patinka, :smt023 .. Na bet JBL ir storis nemazas. o skersmuo taj jo..ten ziauraus dydzio
![]()
Bookmarks