Sveiki dar karta, vel klausimu pridygo.
Yra tokia situacija turiu Pioneer avic-x1bt. komplekte su 6cd changeriu,bluetooth.
Reikalas tame kad man reikia pasidaryti kazkaip bent jau USB 3.0 iseima i salona kad galeciau paleist per flashiuka muzikos.[ Nelabai man tie diskai kimba] butu gerai aisku jai imanoma koki tai multi blokeli pastatyt kur butu ir usb ir aux ir dar gal sd .
Kas zinot apie tokiu bloku kokybe? Imanoma klausyti per ji ar visai prasta?
Ir kur kokiu budu prijungti prie avic-x1bt ta usb? Bandziau surasti laida pereimo is 30pin IP bus laido i USB female [neradau].
O ir kai paskaiciau norint ji toki pajungti per 30pin fishka turiu atjungti 6disku changeri nes nebeturiu laisvu skyliu. Ziurejau specialius adatperius kartu su blokeliu kazkokiu Modelis man rodos buvo CD-IB100ii jis nepigus bet daleiskim,
jai jau ji reiktu statyti ir nebutu is ko rinktis ar jis duos kokybes tas blokelis ar tik siaip jis kad skyliu butu daugiau? Jai ji pirkt jis buna tik su ipod pereimu,tai vel pereima pirkti is ipod i female usb? vel kazkokia nesamone gaunas.
Apsvieskit mane kasnors jai suprantat ,o gal net esat susidure su avic-x1bt butu labai idomu isgirsti.
Aciu uz demesi.
Bookmarks