Dėl ko aš čia apskritai klavą gadinu - tai pirmiausia dėl šitokio nekurių prekiautojų požiūrio - kaip į čiukčias kokias - AŠ geriau už tave žinau ko tu nori ir ko tau reikia, o jeigu nežinau, tai reiškias tau to ir nereikia, ir nematau reikalo tau ką nors pasakot, ką parduosiu, tuom ir džiaugsies, svarbu, kad AŠ galvoju, kad taip teisinga. O gal tavo minimai "daugumai", kuriems "neįdomu", nes reikės galvoti :smt017 - to ir reikia? nu ką - sėkmės tada bizniuje... Duok dieve, kad visi prekeiviai bent patys žinotų ką parduoda :smt020Nerijus R. link=topic=2303.msg34104#msg34104 date=1139996046 rašė čia:
O ką tas RDSas...reikia - naudokit, nereikia - nenaudokit, neplanuoju priverstinai išmokyt visus naudotis visais jo navarotais :supz: sakot - jums nereikia, na, reiškia nereikia - ką jau čia... :smt020 dėl ko aš apskritai pradėjau apie tą RDSą - įdomu buvo ar tie, kurie sako, kad jis niekam nereikalingas bent jau supranta kas tai apskritai yra. Liūdna - žmonės ginčijasi, netgi turi kategoriškas nuomones, bet nekurie iš jų nesupranta apie ką... :smt003 Protingi, sako, patylėjo. Gal ir protingai padarė :smt017 :smt020
Bookmarks