Citata Nerijus R. link=topic=2303.msg34104#msg34104 date=1139996046 rašė čia:
Citata spydas link=topic=2303.msg34070#msg34070 date=1139921003 rašė čia:
Buvo diskusija per du lapus, bet tai visi tie žinantys kažko sėdėjo žandukus užraukę :-D Nu nors po visko pasirodykit, ką jau čia... :smt020
loju:
tik idomu ka pats žinai, o dar idomiau kokias fukcijas susijusias su rds naudoji, apart automatinio stoties sugaudymo keičiantis jos dažniųi vaziuojant...
teisinguolis mat ponulis. pats nepasprink tuo savo rds.

Daugumai vartotoju manau reikia žinoti tik tiek kiek jie naudoja, visa kita jiems nemanau kad idomu, tuo labiau kad ir daugkas neveikia cia, Lietuvoje, taip kad užteks tusciu kalbu. galim visi žinoti daug, tačiau naudoti nuo zinojimo nepradęsime.
Dėl ko aš čia apskritai klavą gadinu - tai pirmiausia dėl šitokio nekurių prekiautojų požiūrio - kaip į čiukčias kokias - AŠ geriau už tave žinau ko tu nori ir ko tau reikia, o jeigu nežinau, tai reiškias tau to ir nereikia, ir nematau reikalo tau ką nors pasakot, ką parduosiu, tuom ir džiaugsies, svarbu, kad AŠ galvoju, kad taip teisinga. O gal tavo minimai "daugumai", kuriems "neįdomu", nes reikės galvoti :smt017 - to ir reikia? nu ką - sėkmės tada bizniuje... Duok dieve, kad visi prekeiviai bent patys žinotų ką parduoda :smt020
O ką tas RDSas...reikia - naudokit, nereikia - nenaudokit, neplanuoju priverstinai išmokyt visus naudotis visais jo navarotais :supz: sakot - jums nereikia, na, reiškia nereikia - ką jau čia... :smt020 dėl ko aš apskritai pradėjau apie tą RDSą - įdomu buvo ar tie, kurie sako, kad jis niekam nereikalingas bent jau supranta kas tai apskritai yra. Liūdna - žmonės ginčijasi, netgi turi kategoriškas nuomones, bet nekurie iš jų nesupranta apie ką... :smt003 Protingi, sako, patylėjo. Gal ir protingai padarė :smt017 :smt020