Citata spydas link=topic=2303.msg34007#msg34007 date=1139828882 rašė čia:
Jei jūs čia ir man, tai aš gryniausias šito produkto vartotojas ir ką aš ginu - tai teisybę. Mygtukėlį paspaust kartą, du, susinervint, tris, penkis, septynis - kur ta mano stotis bėra...nu i na.., klausysiuos kas papuolė...russkoje radijo... :grin: nes amerikoniškų Alpainų pardavėjas man išaiškino, kad RDSas - tai TIK stočių pavadinimams rodyti. Pardavėjo pareiga suteikti IŠSAMIĄ info apie gaminį, o jau pirkėjo teisė apsisprest pačiam AR jis nori ir KIEK jis nori sutaupyt ar permokėt už tam tikrus navarotus :smt017 Tik kad lievi pardavėjai ir patys nelabai težino kas tas RDS, tai kokios dar info reikia iš jų tikėtis - tik pirk arba mirk :smt067
Niekas nesako kad tai tik raideles. Bet zmogus galbut nori isleisti zymiai maziau pinigu ir isigyti ta pacia garso kokybe su minimaliausiais funkciju apribojimais kaip cia graziau pasakius. Juk visi suprantam kad tokio lygio grotuvus perka zmones daugiausiai del cd grotuvu ir jo teikiamo garso, o pigiuju niekas ir nesiuncia is statu!

Kitas klausimas apie ta informacija. Kur tu nuejes gausi pilna pilna info??? gausi tik ta info kuri skatins tave pirkti, taigi nereikia cia lia lia. ne isskirtis is auto audio, atvaziuoja koks klientas ir apdirbineja ji visi be isskirtinumo! ne tiesa tai? ir kisa viska kas papuola pagal to zmogaus poreiki, nesvarbu ar geras ar kokybiskas daiktas. visi tai daro ir nekalba jau tada apie "dievu muzika ir dieviskas kolonkes" kaip cia tai pastoviai daro...

tiesiog norisi kad visi nusileistu siek tiek ant zemes..