+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 19 iš 19

Tema: Planuojami atnaujinimai

Hybrid View

Blokuotas Inproof can only hope to improve Inproof can only hope to improve
    Registracijos data
    Jan 2011
    Amžius
    34
    Žinučių
    961

Pagal nutylėjimą

Nu aš kaip ir normaliai paklausiau, nes nei pirkimo nei pardavimo paskutiniu metu.... :/ Betkokiu atveju mano nuomone pagrindinis puslapis netūrėtu sietis su jokia prekyba. Ar čia tiesiog būdas pridėti aktyvumo į jį ? Būtų daug smagiau pamatyti kokį naują straipsnį, apžvalgą, testus ar kažką panašaus. Aišku čia sunkus reikalas, turi kažkas visą tai rašyti..

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata Inproof rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nes nei pirkimo nei pardavimo paskutiniu metu.... :/
    Čia ne argumentas. Nieko nedarysi, nieko ir nebus.

Betkokiu atveju mano nuomone pagrindinis puslapis netūrėtu sietis su jokia prekyba.
    Čia stiprus argumentas, žiūrint iš ideologinės pusės. Nors jeigu skelbimų puslapis bus kaip eilinis pokatalogis, ko gero tai nieko negadina.
    Ar čia tiesiog būdas pridėti aktyvumo į jį ?
    Du zuikiai - aktyvumas ir gal būt pasyvi naujų dalyvių paieška. Trečias - man dabartinis perku/parduodu nepatinka, nematau jame nieko gero, nei tai diskusija, nei turgus. Norėčiau kad diskusijos būtų čia, o turgus už forumo ribų.
    Būtų daug smagiau pamatyti kokį naują straipsnį, apžvalgą, testus ar kažką panašaus. Aišku čia sunkus reikalas, turi kažkas visą tai rašyti..
    Per 10 egzistavimo metų, buvo išverstas tik vienas straipsnis, dėkui Aivarui. Apie testus, kaip suprantu jie realūs atsiras tik tada, kai aš viską padarysiu nuo A iki Z. Ok, bus tas laikas, bet dar ne šiandien Lygiai ta pati situacija ir su straipsniais. Net pardavėjai tingi subines pajudinti ir pagirti savo parduodamas prekes kvalifikuoto straipsnio formoje. Jau ko gero pusmetis kabo forumo viršuje užrašas kviečiantis civilizuotai pristatyti savo veiklą, ar prekes. Matote nors vieną pristatymą?
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Jaunius Saraz is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2013
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Nors esu pasyvus (užeinu kasdien, bet nekomentuoju) šio forumo vartotojas bet vistiek pasisakysiu. Asmeniškai man pardavimo skiltis patinka dėl dviejų priežasčių: 1. Patikimesni žmonės nei įprastuose skelbimų portaluose. Iškart gali pamatyt kad žmogus patikimas ir be baimės pervedinėt pinigus negavęs prekės. 2. Geros kainos. O geros jos dažniausia dėl to, kad "upindami" jas gerokai numuša. Padarius standartinę skelbimų platformą šie privalumai daugiau mažiau pradingsta, tai kodėl man visdar pirkti čia, jei galiu nueit į kokį autogidą kur daug didesnis pasirinkimas.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės