Sveiki! Gal galetumete patarti i koki panasaus lygio grotuva vertetu kreipti demesi keitimo atveju? Siaip siuo pioneer'ium esu labai patenktintas, bet reikalinga man aux in jungtis.
Sveiki! Gal galetumete patarti i koki panasaus lygio grotuva vertetu kreipti demesi keitimo atveju? Siaip siuo pioneer'ium esu labai patenktintas, bet reikalinga man aux in jungtis.
O tai toks netinka? http://www.lemona.lt/index.php?page=...rch_group_id=7
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
O, geras. Dekingas!
O kaip tada grotuve man paleisti tokia aux in jungti, jei nera aux pasirinkimo nustatymuose?
Išjungtoje automagnetoloje, reikia palaikyti kažkurį mygtuką, įsijungs papildomi nustatymai, ten ir įsijungsi aux, paskui jis visad bus source pasirinkime.
...
Dešinį ratuką reikia paspaudus palaikyt, ir tame meniu rasi pasirinkt kur
Pioneer-p88rs, Pioneer-gmx904, Visaton ws17e, HKM tweeters
Aciu uz patarimus. Siandien pasijungiau ir patvirtinu, kad viskas 100 % veikia Beje, pasirodo, kad visos dvi aux in jungtys yra sioje magnetoloje.
Tesiant tema apie 88rs, gal yra koks sablonas pagal ka susireguliuoti visus nustatymus ar kazkas panasaus?
Nes ten toks kiekis visokiu funkciju ir nustatymu, kad man, paprastam vartotojui, nera jokiu sansu viska teisingai susireguliuoti.
O gal kas toki daikta turi ar ismano Osle ar kur netoliese?
Vot man ir ima nepatikti šis pioneer eGzempliorius su savo tais visais "ulutčaizeriais"....
imat manual'a ir reguliuojatės. jokių ten kosmosų nustatymuose nėra. laikykis visas kompresijas ir loud'us ant off.
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Aš naudojau tik jo filtrus, kai buvo pajungta bi-ampingu, geriausiai grojo kai viskas nustatyta ant 0, ekvalaizeris flat.
Pioneer-p88rs, Pioneer-gmx904, Visaton ws17e, HKM tweeters
Bookmarks