+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 66

Tema: jei ka sudomintu Alpine 7990 F1

Hybrid View

Blokuotas Inproof can only hope to improve Inproof can only hope to improve
    Registracijos data
    Jan 2011
    Amžius
    34
    Žinučių
    961

Pagal nutylėjimą

Nu tu čia man lyg kaip kokiam mažam vaikui papasakojai, kaip to dviračio ratai ištikro sukas. Aš viską suprantu apie garso kelią, niekada neteigiau, kad procesorius tonališkai groja geriau ar panašiai. Ar, kad procesoriaus teorija yra teisingesne nei pasyvo. Aš žinau, kad teoriškai imant garsą betkur, pasyvas visada laimes, bet mes gi turim didelia problemą, automobilį... Aš tiesiog sakau, kad ir tą ir tą pusė galima privesti iki aukščiausio lygio.. Apie apykurtes blondines tai gal patylim, nes tada visose pasaulio varžybose vien kurti žmonės ir dar blondinės, tik pas mus čia forume senoliai susirinkę pasaulio guru...

Ir taip aš pats turiu tą procesoriu ir taip pas mane tame procesoriuje yra naudojama tik laiko korekcijos kairiam kanalui. Jei neklystu 1 mili sekundė priešbosiui, 0.7 viduriukui ir 1.1 aukštadažniui. Pastarajį reiks stumti instaliacijoje dar toliau, kad tos mili sekundės dar sutrumpėtu. Jokio eq ir jokių fazių vartymo ir panašiai. Garso lygio suderinimas ir tas su stiprintuvais nes per juos betkokiu atveju garsas prakeliauja. Taip kad nereikia čia taip kalbėti, kad mes nieko nesuprantam nieko nežinom ir panašiai.

O tai pasyvą klausyti be scenos nėra minusas ? Nes be Andriaus audines nieko panašaus tikrai nesu girdėjas. Ok tonališkai viskas ten puiku, detalumas, dinamikos ir panašiai viskas yra, bet vokalą visada girdi su kaire ausim geriau nei su dešine...

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

Pagal nutylėjimą

Citata Inproof rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Andriaus audines nieko panašaus tikrai nesu girdėjas. Ok tonališkai viskas ten puiku, detalumas, dinamikos ir panašiai viskas yra, bet vokalą visada girdi su kaire ausim geriau nei su dešine...
    neisivaizduoju kaip vokalą galima girdėt su viena ar kita ausim...vokalą padaryt per stiklo centrą nera sudetinga su pasyvu.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

bet mes gi turim didelia problemą, automobilį...
    Nėra jokios problemos su autombiliais, galime sakyti stovint yra idealios salygos, vairuotojas (procesorinėje mašinoje garsas yra padaromas tik vienai vietai) sėdi stabiliai savo vietoje. Problema atsiranda automobiliui judant, čia viskas susiveda į garso izoliaciją ir kelis psichoakustikos faktorius. Kita dalis problemos su žemais dažniais, ilga banga. Šiaip tipiniame bute salygos taip pat nėra idealios. Žodžiu čia 1=1 sudėtingumo prasme abiem atvejais.

Apie apykurtes blondines tai gal patylim, nes tada visose pasaulio varžybose vien kurti žmonės ir dar blondinės, tik pas mus čia forume senoliai susirinkę pasaulio guru...
    Nematau jokio reikalo tylėti - didžiojoje daugumoje pirmas vietas užėmę automobiliai yra neverti gero garso apdovanojimo, tai susiję su tuo, kad visos car audio varžybų organizacijos daro show ir tas show turi sukurti pridėtinę vertę.

O tai pasyvą klausyti be scenos nėra minusas ?
    Labai paprastomis priemonėmis scena sukuriama ties veidrodėliu daugumoje automobilių be jokių papildomų priemonių vairuotojui ir tuo pačiu metu tiesiai prieš akis keleiviui. Procesorinėje mašinoje jeigu scena vairuotojui ties veidrodėliu, tuomet keleiviui ties dešine priekinio stiklo atrama. Taigi net ir šiuo atveju pasyvas lošia. Ruošiant pasyvinę sistemą labai daug kas prilauso nuo to, kaip bus sukomplektuota sistema ir kokius klausytojo poreikius ji turės tenkinti... Scenos sužemėjimą kraštuose galima ignoruoti, tai nedidelė nuodėmė. Lygiai taip pat nebūtina sceną užkelti į veidrodėlio aukštį, man asmeniškai taip net ir nepatinka. Idealu yra per stiklo centrą, kad menamas žvilgsnis į sceną testųsi į horizontą. Beje čia taip pat galima interpretuoti, sakykime mane imponuoja retro stilius, tuomet garsas gali sklisti iš konsolės centro, susidaro seno aparato įspūdis

Viena maža smulkmena - naudojant tipinius automobilinius garsiakalbius namie, rezultatas bus labai prastas, taigi tikėtis gauti automobilyje kažką gero taip pat sunku. Štai čia ir prasideda burtai, kurių naudojimas yra komerciškai nenaudingas, todėl niekas ir nedarys gerai grojančios mašinos pigiai. Lygiai taip pat tokią mašiną nepasidarys tas, kuris lankosi po parodas ar garso varžybas, tačiau visiškai nesidomi teorija.

Kažkaip aš vis tik tikiu, kad šis forumas atves daug žmonių į protą. Ir džiugu, kai skaitau mintis tų, kurie pagaliau pasirinko pasyvą.

Kas link CDA 7990 - čia yra lyderis ir taškas. Kita kalba, kad šiai dienai jau kompaktas automobilyje kaip ir atgyveno. Beje, šio aparato labai kokybiškas radijos traktas, taigi J gale kaip ir nėra pliusas Lietuvoje. Man asmeniškai žinias klausytis patinka taip pat kokybiškai
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Ekspertas darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    42
    Žinučių
    739

Pagal nutylėjimą

ir pagaliau įsivyravo sena ir neginčijama tiesa. kaip ir sakiau inproof, jeigu nebūsi toks užsispyęs kaip ožys, vieną dieną pisiungsi prie tų senių ideologijos. bet pražiai turi praeiti etapus kuriuos visi praeina.
    u-dimension 40xs, u-dimension 20vs

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata darializ rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ir pagaliau įsivyravo sena ir neginčijama tiesa. kaip ir sakiau inproof, jeigu nebūsi toks užsispyęs kaip ožys, vieną dieną pisiungsi prie tų senių ideologijos. bet pražiai turi praeiti etapus kuriuos visi praeina.
    Labai atsiprašau, aš niekada neturėjaqu procesoriaus. Tiesiog praleidau šį etapą(sutaupiau pinigų) pasimokiau iš kitų.

Ekspertas darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    42
    Žinučių
    739

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Labai atsiprašau, aš niekada neturėjaqu procesoriaus. Tiesiog praleidau šį etapą(sutaupiau pinigų) pasimokiau iš kitų.
    tuomet nerimtas tu šia tema pašnekovas
    u-dimension 40xs, u-dimension 20vs

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės