Citata Inproof rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Vyrai tai kur jūs visi tokie su patirtim, kur visa jūsų išmintis ? Kur projektai? Kur temos kaip tas ar anas darosi, kur mokslas galiausiai ?
Nebus nei išminties, nes nėra kas ją skleidžia. Kas turi, tas užspaudęs kaip savo paslaptis. Kodėl? Viskas labai paparasta - jeigu einate link to, kad naudoti procesorius, reiškia jums gerbiamieje nereikalingos jokios žinios, jokia išmintis. Viskas marketingo valioje. Perki kas brangiausia, montuoji bet kaip, kad tik gražiai atrodytų ir sustumdai vairuotojo vietai optimalius laikus. Viskas, taškas. Vairuotojo vietoje skambėjimas patenkins bet kurį pradedantįjį, o keleivio vietoje bus neįmanoma klausyti, nors šiuolaikinaim mp3 klausytojui gali tikti, slėgio bus. Skyles pjauti visi moka, nelabai net matau prasmės kažką pasakoti.
Realiai bus reikalinga tik „išmintis“ pardavėjų, kurie lengva ranka įsiūlys bet kokį š... už nemažus pinigus. Jums to reikia? Jei taip tai valio, prmyn
O aš geriau šio forumo vietoje padarysiu kultūrizmo/papildų ir kito šlamšto forumą. Nors man byrės geresni pinigai iš Google Adsense

Aš tikrai nesiruošiu ardytis ir susisteminęs, paruošęs medžiagą krauti viską ką galiu sukrauti. Ne dėl to, kad nesugebu, bet dėl to, kad realiai neturiu laiko. Aš savo dabartinės veiklos neapžioju. 4 metai vis bandau ant kojų atstatyti savo turimą antikvarą, bet ir tai nerandu laiko (tech. apžiūrą reikia stumti, o slenksčiai iš apačios atrodo nekaip )
O pardavėjai visiškai nejudina savo subinių, jie geriau neršia su bevltiškomis nesamonėmis. Mindosy, myli savo Flux, paruošk straipsnį su pilna informacija, panaudotų techninių sprendimų išaiškinimu, pagrįstais pliusais minusais, iliustracijomis. Va tada ir padiskutuosim kas tai per diegas. Slabo?