+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 67

Tema: 2013 tuosius palydint

Hybrid View

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Red face

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ........ pavyzdžiui, vadybos, inžinerijos, bet nei vienas nieko neturi, nes jei patys praktiškai mokėtų prisitaikyt su žiniomis prie laikotarpio ir nors kiek turėtų kiaušų, ne dėstytojais dirbtų o iš žinių milijonus virintų
    Ne ta sritis kolega. Čia viskas gali būti tik hobi lygyje. Didžioji masė žmonių aplamai nesidomi muzika kita maža dalis net neturi supratimo apie kokias čia kokybes žmonės svaigsta, o tų kurie ka-ką pabandę ir žino apie ką kalba eina yra geriausiu atveju kokie 5% iš kurių pasiturinčių ir galinčių sau leisti tokias išlaidas kokių reiktų iš viso gal kokie 2%. Taip kad tik hobi.

Tau mindosy dabar taip atrodo. Pažiūrėsim kaip atrodys po 10-15m tos veiklos.

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

kad ne veikla čia man, aš jau daugiau vartotojas, profesionaliai savo rankomis aš lygio nepadarysiu, nes tiesiog nei laiko nei sąlygų neturiu, man tiesiog patinka kai sukeli sistemą iki tam tirko lygio ir tada gali išbandyti aukščiausio lygio "prietaisus", o apžvalgų ir testų jau yra sočiai, bet dėl tam tikrų priežasčių jų šiame forume nekelsiu nei aš nei kolegos

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes

Tau mindosy dabar taip atrodo. Pažiūrėsim kaip atrodys po 10-15m tos veiklos.
    Artūrai nepasikeis niekas...
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės