kankinosi, nes nežinojo ką su jais daryti, Genesis pirmųjų kartų striprintuvai kaip ir Soundstreamai duoda į kaulus vienareikšmiškai daug kam, man keista, kad iš tokių superprofų kaip Jūs nuskambėjo Audison VRX vardas, nesvarbu kurios kartos (nekalbu apie VR seriją). VRX yra vienas labiausiai garsą spalvinančių stiprintuvų, kuriuos esu girdėjęs. Genesis turi problemų su žemais dažniais, jie plastmasiniai, bet su aukštais ir viduriais jei sugebi ir turi kiaušus parinkti filtrus ir šaltnio derinį, turėsi tai ko poweramperis nepadarys, nors tai iš tiesų įspūdingi stiprintuvai, kalbant apie XP seriją. Netgi vienas man iki šiol labiausiai patikusių stiprų ką esu girdėjęs yra senasis XP200 berods, kuris pas Ruslaną kiek pamenų nusėdęs dabar
Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Poweramper su lempa priekyje groja puikiai, paprasti neblogai, net patys pigiausi gana malonūs. Daugumai pilnai pakanka. Apie Genesis klausk info pas Artūrą S, jis kankinosi su šiuo prekiniu vardu, nors iš karto sakiau kad š.... bus

P.S. Spjauti nereikia nei į vieną seną prekinį ženklą, nes pas visus tarp viršutinių modelių pasitaiko perliukų. ~1997 buvau užklydęs vieno tuo metu garsiausių Kijevo meistrų ofisą, jis naudojo išimtinai Blaupunkt... pats esu naudojęs ne kartą Blaupunkt, Velocity biudžetinėse instaliacijose, rezultatas tikrai buvo geras....