Taip, bajeriukai, bet Poweramper, Alpine pradėjo groti po to, kai 2004 davė kruopų DLS Iridium, Geniam ir visiems kitiemsNuo tada net Artūras S pradėjo montuoti Alpine
Negrojantys ir absoliučiai nieks netiuninta, ir biudžetas gana kuklus, galva CDA-7895
Grojantys geniai ir viskas tiuninta
Kažkodėl negrojantys komponentai buvo su didele persvara pripažinti geriausi PRO klasėje
Toliau Tado B Audi, kuri taip pats su visais negrojančiais konpoentais ta pati CDA-7895, kuklus Poweramper 4x50W (2 kanalai priekiui, du subui) užmaitino priekyje negrojančią SPX trijuostę kur vidurys Hertz kupolas (to reikėjo konstrukcijai, kitaip neišėjo, Morel, DLS buvo per dideli ir realiai prastesni), su visiškai negrojančiu SWX 12" subu paprastoje uždaroje dėžėje. Tado B. iniciatyvos dėka ir Estijoje išjudino vandenis. O tai tik gana kuklios mašinėlės su gana neddeliu biudžetu. Jokio stiprintuvų, galvos tiuningo. Antru atveju filtrus gal tik kombinavau. Kažkaip po to pasipylė mašinos varžybose su Alpine
Yra modeliai kurie duoda, yra kurie gauna. Gera sena firma, reikia žiūrėti konkretų modelį.
Būtent kažkuris iš VRX man paliko labai neblogą įspūdį, auto e30 daryta Audiokomponentų apie 1998 metus. Gal vienintelį kartą girdėjau solidžiai grojančia „trojkę“, subas lyg ir fazikas. Kaip ir priklauso, išbubena tik nesudėtingas partijas, bet bendras vaizdas liko geras dėka priekinės akustikos ir stiprintuvo, lyg ir Vifa buvo...
Beje, galva mano taip pat nemėgstama Nakamichi CD-45.
Audison damping faktorius ~100, akustikai tai gana geras varijantas, subui mažai. O va Audison Sedici su Focal Utopia, Mcintosh grotuvu komplekte man gero įspūdžio nepaliko. Nors auto daryta tikrai rimtos personos ir galima neabejoti, kad viskas turėjo būti ok. Taip kad visko būna, visko reikia, nes iš to gaunamos pamokos, kad negalima pasitikti vien tik brandu.
Bookmarks