Taigi pavazinejes pora savaiciu galeciau pasakyti kad muzika skamba, ir tikrai neblogai. Galbut tai ne "auksciausias pilotazas" bet tikrai esu patenkintas. Kazkodel labai visi tikejosi prastesnio rezultato. Jei kas turite klausimu - atsakysiu.
Cia dar tiems kritikams kurie peike mane:
Arturui-M:
Labai tingiu su jumis gincytis, bet jus man labiau primenate koki tai inzinieriu is fizikos instituto (toki su baltu chalatatu ir akiniais ir kuris viska gyvenime stengiasi pamatuoti oscelografu). sutinku kad garsas yra labai apciuopiamas daiktas fizikos lygmenyje, bet apskritai mano kolegos kompozitoriai juokiasi is bandymo masinoje gauti idealu skambesi. Tiesiog pas tokius zmones yra dar kitoks supratimas apie skambesi, muzika ir t.t.
O man savo ruoztu shypsena kelia mashinu tiuningavimas is vizualines puses, siuo atzvilgiu as turiu savo nuomone ir skoni. Bet tu pabandyk pasakyti ka nors "tiuningo" "specams". Tiesiog jie uzvis labiau ismano pramonini dizaina, spalvu derinima ir t.t. ir skonis ju yra superinis) Cia dar daugiau paskaicius jusu (arturas-m) komentaru butu galima dar prirasyti daug daug. Bet ka cia tamstai tokiam kategorishkam matematikui destyti... Bet gi galesim papilstyti is tuscio i kiauria (apie svaru skambesi ir t.t.,) o idomumo delei galesiu i diskusija ivelti pora profesionaliu garsistu kolegu (tu kurie tikrai ismano garsa skersai ir isilgai).
Kazkas saipesi kur tie 20tukai tilps. Taigi atsakau - sutilpo.
Dar kazkas sake jog masina apskritai nemuzikali. Na cia vienas kolega turi honda s2000, tai ten dar su tokiu stogu sudetingiau. Nu bet ne tame esme))) Esme kad zmogui gera joje
) Niu tei va - kuomet sekantis mano pirkinys bus s2000 - galesim pasivaipyti dar karta garso tematika.
Na tai geros kloties garsistai !!! Aciu uz patarimus ir kritika.
Bookmarks