Taigi kolegos shypsosi ne del to kad neismano, o del to kad kai ne kurie aiskina kaip padaryti ish masinos kokybishka m-1 tipo sky boxa. O ishmano gi nemazai, pasirodo, net ir man pasidare idomu kaip ir kas vyksta su tuo garsu. Nu tikrai niekas nepasake kad cia pas mane jau dabar HI-END kokybe. Gi nesamone butu jei taip sakytu, tiesiog visi daugumoje issake teigiamus vertinimus kad tokioje mazoje erdveje pavyko isvis kazka isgauti labai netgi padoriai skambancio. Zinai, as gal visai nieko pries buciau jei mano masinoje sklistu garsas bent taip kaip is JBL kurie yra ant mano stalo titano korpuse. Bet nafig tokios investicijos. Ar ne?
Na as tave tai tikrai Arturai supratau, tiesiog per daug kategoriskai reiski savo nuomone.
O del koncertu Lietuvoje man taip pat geda. Pazystu kone visus koncertu organizatorius, keista, bet kokybe niekam nerupi.Geriausiai yra surinkti durniu kalna kurie sunesa litus, dar kruva remeju uzkabinti. Va toks koncertas laikomas pavykusiu. Nu bet kaip tada vertinta muzu tautiecius kurie naujuju metu isvakarese lekia ziureti baleto i sporto rumus Vilniuje. Cia tai jau "polnyj pyzdec" mano galva (fonograminis baletas ir dar sporto rumuose!). Tai gi jau vien paziurejus kaip vertinami menininkai lietuvoje - galima padaryti daug isvadu apie pacia tauta, ja valdanciuosius... Ai bet cia jau i lankas pakrypau...
Na zinai Arturai, ash tai nieko pries tas garso varzybas visiskai, man asmenishkai atrodo, tai labai keistas uzsiemimas ir ko gero reikalaujantis labai specifiniu zmoniu. O pritraukti ir matyti tam tikrus zmones savo renginiuose galite ir patys pasikalbinti. Gal kas nors ir susidomes. Sekmes!
Bookmarks