jop šiandien draugelis užlėkė pas mane į garažą ir aš ten jam pasakiau kad subui potenciką nusipirkau, nu sako pažiūrėk ar pas mane neina pareguliuot, hm galvoju gerai, pasižiūrėjau filtrus pasukiojau nes jie net nebuvo įjungti, nuėmiau tuos +12db kur buvo užstatyta, nu man jau kaip ir nieko, o po to tas sako, žinai aš vis važiuoju ir man trūksta žemų, tada supratau kad jis liks nusivylęs mano reguliavimu, tai palikau tik filtrus, ir atgal gražinau jo tuos +12db bassbost, o visos kolonelės originalios 99m galant... ir taip dauguma kurie dedasi aparatūrą į automobilius, svarbiausia triukšmo kiekis, jau ne vienam pareguliuoji taip kaip atrodytų turėtų gražiau skambėt, tai kitą dieną sutikęs išgirsti tai kas buvo prieš tai, viskas kas tik gali iki max užmaitinta, kad tik kuo daugiau triukšmo skleistų...Black Scorpio link=topic=2332.msg80608#msg80608 date=1211972683 rašė čia:
todėl tik nedaugeliui tokios programos reikalingos.... ir apskritai kaž koki reguliavimai, juk daugelio nuomone groja pinigai ir watai, o ne normalus instalas ir sureguliuota sistema....
Bookmarks