Parduodamas automobilinis grotuvas CLARION HX-D2, labai gero stovio.
kaina 1 647 lt.
http://www.clarion.com/my/en/product...663936879.html
Geri prisiminimai apie šį grotuvą, bet jį reikia ir naudoti kaip procesorinį. Labai patogus valdymas, filtrai dirba be priekaištų, tikrai vertas dėmesio grotuvas. Kad viskas būtų sudėta į grotuvų vidų ir taip grotų tai jam analogų tiesiog nėra.
Seilė tysta kaip norėčiau tokio grotuvo, tik gaila, kad kitoms sistemos sudedamosioms toli kaip pėščiam iki mėnulio...
[QUOTE=helix;157255]Parduodamas automobilinis grotuvas CLARION HX-D2, labai gero stovio.
kaina 1 647 lt.
Tu apie Ramo magą kalbi, ar koks kitas atsirado?
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Tuooooj prasidės.... Šiaip ar taip visada labai knietėjo šitą išbandyt.
Klausk Povilo ir papasakosŠiaip neklausius tai skirtingi varijantai. Xes turi tikrai geresnius vidurius, bet mažiau lanksčias galimybes kaikuriose vietos. Kaikur ir atvirksčiai. Dar reikia svarstyti montavimo skirtumus. Su xes tikrai daaaug problemu. Su xes aplamai daug problemu
![]()
Jei lyginant Sony xes su Clarion hx-d2 tai garso atžvilgiu visi pliusai skiriami sony. Sony garsas yra laisvesnis puikiai formuoja sceną tiek į gylį tiek į plotį, garsas visiškai neprisiriša prie garsiakalbių viskas yra suformuota erdvėje, kiekvienas garsiu kas turi tikslią savo vietą, su clarion buvau taip pat išgavęs jau maksimumą ką jis gali, bet garsas grojo plokštumoje gal kiek trikampį priminė vokalas per vidurį toliau, bet kraštai jautėsi netoli garsiakalbių o su sony kai užsimerkęs klausaisi atrodo, kad sėdi ne automobilyje, o namie. Sony detalumas visame garso diapazone nepalyginamai geresnis, bet sony turi kitų problemų vienas didžiausias minusas yra aktyvių filtrų fiksuoti rėžimai, tenka akustiką parinkinėti pagal grotuvą, o ne to ko pats nori, nes viduriukas turi groti nuo 198Hz nuo auksčiau grotuvas nebeleidžia paleisti, dar vienas įdomus sprendimas pas sony yra kirtimo statumas 72db net reiktų pagalvoti kaip įvardinti kurios eilės čia filtras gaunasi. Clarionas turi puikius filtrus valdymo atžvilgiu. Sony yra kaprizingas ne vien savo nustatymais, jis yra jau senas grotuvas ir įsigijus šį grotuvą tenka jam atlikti profilaktiką, nes kitu atveju didelė rizika, kad jis sugesti gali bet kurią minutęai visų pirma turbūt reikia iškarto pasiieškoti kitos cd dėžės, nes kuri eina originaliai yra jau dinozauras, visų pirma labai didelė, lėta ir vos skaito cd vis gi šis grotuvas yra sukurtas 1991 metais. Yra keli variantai cd dėžių su kuriomis draugauja šis sony tai būtų sony cdx-91 ir sony cdx-828 bandžiausi abi ir likau prie cdx-91. Taip pat teks X1 bloke pasikeisti dc/dc keitiklį arba bet laiku reikia pakeisti jame visus elektrolitinius kondensatorius, nes kai jie išbėgs jau bus vėlu, lygiai tą patį reikia padaryti ir su P1 lcd bloku, nes sugedus keitikliui neberodys displėjus vaizdo. Dc/dc keitiklių pirkti yra tik pas vieną žmogų Amerikoje kuris būtent šiam modeliui yra sukūręs pats analoginius variantus, aišku galima ir pačiam tai padaryti, bet paskaičiavau, kad pigiau išeina nupirkti jau padarytus. Man asmeniškai šis grotuvas labiausiai patinka iš visų girdėtų jis turi savo garso braižą, kuris man primena seną analoginį garsą ir procesorius, kad ir įneša į garsą kažkokių negerumų pats galutinis garso variantas mane vis dar stebina ir po šiai dienai, čia jau skonio reikalas kas kam patinka aš radau kas man patinka ir tuo esu patenkintas. Galiu pasakyti tai kad Clarion garse yra jaučiama, kad tai procesorinis grotuvas, nors ir tai galima kažkiek užglaistyti ką ir buvau padaręs parinkdamas senus vintage stiliaus garsiakalbius, sony atkuriamam garse to nesijaučia tai gali paliūdyti nemažai žmonių kurie klausėsi per praeitas garso varžybas du mano automobilius Vilniuje. Nors man iš tikro neįdomu ką kiti mano apie mano sistemą darausi viską sau kaip man patinka
![]()
parduota ...
per ilgai galvojau![]()
Bookmarks