+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 54

Tema: Pasirodo i-klubas vagia kolegų svetainių lankytojus

Hybrid View

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata austriuz rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    organizuokite renginius, varžybas, kad žmonės galėtu susipažinti su tuo geru garsu
    Renginių organizavimui reikia skirti labai daug savo asmeninio laiko. Nekalbu apie lėšas. Taigi iš esmės, labai stiprus smūgis per kišenę, kurioje ir taip vėjai švilpauja. Renginiai kurie organizuojami dabar (anksčiau taip pat) yra labiau komerciniai, nei auklėjantys. Visos žaidimo taisyklės yra sukurtos taip, kad skatintų pardavimus ir kuo labiau dalyvis su savo sistema skatina pardavimus, tuo gauna aukštesnį balą. Per varžybas net neįmanoma perklausyti sistemos, kokia nauda iš tokių varžybų?

Jeigu kalbėti apie renginius, kuriuose būtų galima propoguoti tik gerą garsą ir apskritai aukštą klausymosi kultūrą, tai mano manymu dar anksti. Čia yra prabanga, labai brangus užsiėmimas ir po teisybei aš nelabai matau šiame forume žmonių, kurie sau tai galėtų leisti. Nusiritome iki to, kad net nebėra lėšų tam vienam ar keliems susibėgimams

Taigi reiktų pirmiausia pripažinti savo varganumą ir įsitikinti ar pagrindinis tikslas garsas, ar vis tik tai tik kalbame apie marketingą.

Jeigu vis tik eina kalba apie garsą, tuomet pagrindinis įrankis yra bendravimas, keitimasis informacija, naujų sprendimų ieškojimas, naujų technologijų adaptavimas, perklausos, lyginimai ir tt. Forumas yra tik pradžia, be ji užsitęsus ir sakyčiau jau viskas pašvinko nuo prisirišimo prie second hand kainos kritimo. Na nuobodu tiek metų skaityti apie tuos pačius grotuvus, kondensatorių, operacinių kaitaliojimą, procesorių tobulumą ir panašiai. Kiekvienas praeidamas šį etapą, save laiko vos ne Saliamonu, kuris atrado kažką naujo. Man nesuvokiama, kaip galima iš kartos į kartą, daryti tą patį

Atvirai kalbant, galiu didelį ir riebų pliusą rašyti tik Artūrui S. Jis savo automobilyje klausosi lempinio stiprintuvo, pagal jo skonį suburta visa kita sistemos dalis, taigi jis eina savo originaliu keliu. Namuose taip pat kaip ir priklauso XXI amžiui klauso/žiūri sistemos, kurios garso/vaizdo šaltinis kompas. O visi kiti, tai tik plagijatoriai ir tauškaliai / tiunintojai. Blin, man jau ~2006 metus kirbėjo mintis pakeisti mašinoje grotuvą kompu ir pilnai integruoti kompą į automobilį. Ir labai stebiuosi, kad naujoji karta net iki šito neprisikasa, nors šiai dienai su tokia sistema pasiekti aukšą lygį jau yra paprasta ir svarbiausia, labai nebrangu. Aš nebematau įprasto CD grotuvo automobilyje (namie taip pat), jis jau nebeturi ateities. Nesvarbu ten F1#Status ar bus jau net ir F2#Status

Artūrai S, su visa pagarba, šunes loja, karavanas eina, daugiau tokių kaip tu šiame forume
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Taigi čia dar vienas įrodymas, kad jums reikia apsilankyti, bent kaip žiūrovui varžybose, nes nebeturite supratimo su kokiomis sistemomis suvažiuoja liaudis, kad ir praėjusiose buvo ne viena ir ne dvi sistemos su lempomis, buvo vietoje grotuvo naudojama plancetės perprogramuotos, telefonai, buvo ir pc su specialiais paruoštais softais, žiauriai įdomių sistemų buvo.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    pagal jo skonį suburta visa kita sistemos dalis, taigi jis eina savo originaliu keliu. Namuose taip pat kaip ir priklauso XXI amžiui klauso/žiūri sistemos, kurios garso/vaizdo šaltinis kompas. O visi kiti, tai tik plagijatoriai ir tauškaliai / tiunintojai.
    Šito nesupratau... Tai ir pas mane pagal mano skonį suburta sistema mašinoje, tai ir mano kelias vadinasi originalus. Kaip ir tūlo jaunuolio iš kokio Raukčių kaimo su elipsėm palangėj slidėj leistarankėj - irgi pagal jo skonį. Namie irgi per kompą galiu žiūrėt klausyt. Kaip ir kas trečias žmogus šiai dienai. Čia kur tas p. Artūro S. išskirtinumas ar dar kažką? Pas daug ką šie dalykai atitinka minėtus išskirtinumo kriterijus. Prašom paisyti lygiavos principo.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Savas helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix's Avatar
    Registracijos data
    May 2006
    Žinučių
    287

Pagal nutylėjimą

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Šito nesupratau... Tai ir pas mane pagal mano skonį suburta sistema mašinoje, tai ir mano kelias vadinasi originalus. Kaip ir tūlo jaunuolio iš kokio Raukčių kaimo su elipsėm palangėj slidėj leistarankėj - irgi pagal jo skonį. Namie irgi per kompą galiu žiūrėt klausyt. Kaip ir kas trečias žmogus šiai dienai. Čia kur tas p. Artūro S. išskirtinumas ar dar kažką? Pas daug ką šie dalykai atitinka minėtus išskirtinumo kriterijus. Prašom paisyti lygiavos principo.

elipsės palangėje - tai jau klasika , "slidė leistarankė" - taip pat , ..ir tu, ir aš ir daug kitų priklauso paminėtai kategorijai , ir ką ? nėra gėdos dėl to - kas kaip moka taip ir daro, tobulėja, kiekvienas turi teisę pasukt savo keliu , o kaip kitas ar kiti tą kelią pavadins - tai jau nuo komentuojančio ar tai kultūros ar pan. priklausys...

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata Saulidze rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Artūrai, suprantu tavo norą siekiant visus žalius supažindint su "tikru" garsu, tačiau nesuprantu tavo požiūrio į viso šito reikalo platinimą, taip atrodo, kad visko nori iškart.
    Iki tavo atsiradimo pasaulyje gyvenimas taip pat vyko ir buvo gero garso mėgėjai, jie kūrė, platino savo idėjas ir tt. Vyksta ir dabar, gal tik matydami realią situaciją, tie entuziastai nenori kištis. Labai naiviai atrodo tavo įsitikinimas, kad tokiais straipsniais ką nors sudominsi. Mano nuomone, jeigu ką darai, reikia daryti gerai. Negali daryti gerai, nedaryk nieko, bus mažiau žalos. Ir nereikia teisintis, kad spauda nespausdins kitokių straipsnių. Lai nespausdina Taip pat nereikia stengtis priversti kaip galima daugiau individų susidomėti geru garsu. Kam? Kokiu tikslu? Mano jaunystės laikais buvo tie, kurie tampėsi VEF'us, importines „dešras bei batonus“ ir kt. ant pečių ir jų skleidžiamas triukšmas (iškraipytas garsas nuo perkrovimo) dergė aplinką. Tačiau jei didžiavosi savimi ir jiems atrodė, kad visi jais žavisi. Dabar situacija pasikeitus, automobilis prieinamas visiems, ir tas pats supratimas persikėlė į automobilį. Žinoma prieš tai dar yra kompiuteriai ir tt. Vėl gi girdim iškraipymus tik žymiai platesniame spektre ir didesne amplitude. Ir aš tikrai neverkiu, kad mažai gero garso mėgėjų, aš tik konstatuoju faktą - jų yra ~1% nuo visos populiacijos. Mano tikslas yra toks, kad tas 1% rinktųsi čia, kartas nuo karto susiburtų offline pasidalinti savo mintimis ar paprasčiausiai įkalus tauraus gėrimo pabūti bendraminčių tarpe. Pagerėjus ekonominei situacijai, bus galima galvoti toliau. Beje, tie kuriems reikia švaraus bet gerokai didesnio nei 90 dB garso slėgio, taip pat nelabai įdomūs. Sutinku, jie jau pažengę, tačiau triukšmas kenkia aplinkinių sveikatai

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Neapsimesk nesuprantančiu, nežinau kas pas tave suburta, bet esu įsitikinęs, kad greičiausiai suburta siekiant turėtį komercinį semi demo car'ą, kad galėtum potencialiems pirkėjams „parodyti“ kaip reikia daryti. Iš esmės, taip jau yra, kad šioje srityje aktyviai dirbantys pardavėjai yra priversti savo sistemą pastoviai modifikuoti naujais elementais iš savo siūlomo asortimento, ir kas įdomu, dažniausiai tai būna elementai, nuo kurių gaunamas didžiausias pliusas
    Gal ir blogai, kad turiu susidaręs stereotipą, apie dabartinį garsą automobilyje negirdėję tavo ir kitų darytų automobilių, tačiau kažkodėl man atrodo, kad nelabai klystu... Vis tik labai neblogai žinojau šios srities realijas, žinau kas kalbama tarp dirbančiųjų ir kaip kinta kalba prie klientų. Yra kaip yra...

P.S. Viskas yra mano IMHO ir nereikia bandyti kažką įrodinėti ar būtinai paneigti. Priešingos nuomonės taip pat laukiamos, tik nebūtina užsiimti įrodinėjimais.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Mano nuomone, jeigu ką darai, reikia daryti gerai. Negali daryti gerai, nedaryk nieko, bus mažiau žalos.
    P.S. Viskas yra mano IMHO ir nereikia bandyti kažką įrodinėti ar būtinai paneigti. Priešingos nuomonės taip pat laukiamos, tik nebūtina užsiimti įrodinėjimais.
    Mano nuomone, jei visi tuo vadovautųsi, dabar čia nė vieno žmogaus nebūtų, kuris geba sukurti sistemą, kuri geba atkurti muziką. Jūs taip pat nieko nemokėtumėt Faktas, kad kiekvienas darbas būna padarytas geriausiai, kaip tik tuo metu tam žmogui būna įmanoma. Tai reiškia, kad dabar padarytas darbas yra padarytas gerai. Sekantis darbas būs vėlgi padarytas geriausiai, kaip tuo metu gaunasi (dažniausiai tai būna kažkiek geriau, nei prieš tai buvęs darbas). Nuo kažko reikia pradėti. Ir visai nesvarbu kokiame lygio taške tuo momentu yra tas darbas, jei kryptis yra teisinga.
    Pvz.: Gyveni sau žemiau skurdo ribos ir bac - vieną dieną staiga įrašYtas į 1% turtingiausių pasaulio žmonių. Taip ir su garsu, taigi nebus taip, kad ateis koks žmogus ir jis iškart suvokia, ko nori, ko reikia, ką daryti, ką pirkti, kokias konstrukcijas naudoti ir pan. Net ir turėdamas praktiškai neribotą biudžetą pirmos sistemos niekaip nesukurs, kuri sugebės itin kokybiškai atkurti garsą. Ne vieni metai turi praeiti, turi susigulėti žinios, kuo jų daugiau, tuo tikslesni ir labiau paremti mokslu sprendimai bus. Pirmokai gi nemoka integruoti (Turbūt beveik visi ir gaudami pirmąją pensiją nemoka )
    groja kaip iš kibiro

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės