Povilai, matau taip ir nesupranti kas man rūpi. Detalizuoju: man nerūpi kas vyksta parodose/varžybose kažkur kitur. Puikiai žinau, moku, galiu pasidaryti grojančią sistemą iš bet ko, kas papuola po ranka. Man asmeniškai nėra jokių naujienų šioje srityje ir manau, kad artimiausiame dešimtmetyje nelabai kažkas atsiras naujesnio. O daugiau gal aš net ir netrauksiu
Man rūpi, apie ką diskutuojama šiame forume ir kas sukasi šio forumo dalyvių galvose, kas brukama. O diskutuojama apie mirusius grotuvus, idiotiškus subus, magnatus (bendrine kalba) ir kitą mėšlą. Gatvėje iš automobilių girdžiu sklindant tik klaikų triukšmą ir per eilę pastarųjų metų neišgirdau muzikos garsų... Totali tragedija, anksčiau dar retkarčiais pasigirsdavo kokybiško garso aidai sklindantys iš vieno kito neišsiskiriančio automobilio. Va taip suprantamos automobilių garso varžybos. Iš kur garsas? Iš po kapoto?![]()
N-tajį kartą galiu pasikartoti - mano interesas tame, kad į šį forumą užklydę žmonės susimastytų, sulygintų garsą kurį girdi savo aplinkoje (nesvarbu tai automobilis ar namai), su tuo, koks yra realaus koncerto metu. Ir ne garso amplitudę, o bendrą visumą. O nereikia čia jokių subų, bei kilovatų... ir milijonų nereikia, reikia tik susivokti ko nori ir įvertinus savo finansines galimybes pasidaryti savo rankomis arba atiduoti meistrui. Bet nereikia visų kirpti pagal vieną kurpalių ir įtikinti, kad būtinai turi valinti. Ir va tokių sistemų aptarimas jau būų įdomus ir informatyvus naujokams. O kliedesiai apie super tiuningą tik klaidina.
Bookmarks