Šito nesupratau... Tai ir pas mane pagal mano skonį suburta sistema mašinoje, tai ir mano kelias vadinasi originalus. Kaip ir tūlo jaunuolio iš kokio Raukčių kaimo su elipsėm palangėj slidėj leistarankėj - irgi pagal jo skonį. Namie irgi per kompą galiu žiūrėt klausyt. Kaip ir kas trečias žmogus šiai dienai. Čia kur tas p. Artūro S. išskirtinumas ar dar kažką? Pas daug ką šie dalykai atitinka minėtus išskirtinumo kriterijus. Prašom paisyti lygiavos principo.![]()

Reply With Quote
Taip pat nereikia stengtis priversti kaip galima daugiau individų susidomėti geru garsu. Kam? Kokiu tikslu? Mano jaunystės laikais buvo tie, kurie tampėsi VEF'us, importines „dešras bei batonus“ ir kt. ant pečių ir jų skleidžiamas triukšmas (iškraipytas garsas nuo perkrovimo) dergė aplinką. Tačiau jei didžiavosi savimi ir jiems atrodė, kad visi jais žavisi. Dabar situacija pasikeitus, automobilis prieinamas visiems, ir tas pats supratimas persikėlė į automobilį. Žinoma prieš tai dar yra kompiuteriai ir tt. Vėl gi girdim iškraipymus tik žymiai platesniame spektre ir didesne amplitude. Ir aš tikrai neverkiu, kad mažai gero garso mėgėjų, aš tik konstatuoju faktą - jų yra ~1% nuo visos populiacijos. Mano tikslas yra toks, kad tas 1% rinktųsi čia, kartas nuo karto susiburtų offline pasidalinti savo mintimis ar paprasčiausiai įkalus tauraus gėrimo pabūti bendraminčių tarpe. Pagerėjus ekonominei situacijai, bus galima galvoti toliau. Beje, tie kuriems reikia švaraus bet gerokai didesnio nei 90 dB garso slėgio, taip pat nelabai įdomūs. Sutinku, jie jau pažengę, tačiau triukšmas kenkia aplinkinių sveikatai
)

Bookmarks