+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 54

Tema: Pasirodo i-klubas vagia kolegų svetainių lankytojus

Hybrid View

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    47
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Gerb. Artūrai - norėdamas pasirodyti aiškiaregiu - prašovei. Įgarsinta auto didžiausią laiko dalį praleidžia garaže, į darbą važinėju kita - ekonomiškesne. Niekam nedemonstruoju kas pas mane sudėta, nes neturiu jokio noro kiekvieną kaušą iš gatvės sodintis į savo mašiną ir aiškinti kad Fostex yra labai geras dalykas klausant vokalines partijas a'cappella atlikime, kad stiprekas turi apie dešimt W ir pan. ir t.t. Kitas dalykas - sistema surinkta iš senų naudotų dedamųjų. Jokio ryšio su prekyba čia nėra. Nereikia visų mauti ant to paties kurpalio.
    Simai - tavo puikus apibendrinimas, bet norėdamas būti " prie chebros " , tai pradžiai bent svetainę susitvarkyk.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    62
    Žinučių
    5,663

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Taip ir su garsu, taigi nebus taip, kad ateis koks žmogus ir jis iškart suvokia, ko nori, ko reikia, ką daryti, ką pirkti, kokias konstrukcijas naudoti ir pan.
    Būsu atviras, gal net ciniškas - man neįdomus žmogus, kuris nežino ko nori. Man įdomus tik garso gurmanas - audiofilas ir žinoma būtinai technokratas, puikiai išmanantis kaip keliauja garsas nuo šaltinio iki ausų. Ir man visiškai tas pats, kas bus su tais, kurie yra 99% +, svarbu kad jie tik nekeltų per daug triukšmo

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Gerb. Artūrai - norėdamas pasirodyti aiškiaregiu - prašovei.
    Vilmantai, atsipalaiduok, nereikia čia tų gerbiamybių. Aš tikrai nenoriu niekuo pasirodyti, gal tik dėstau savo bendravimo patirtį su audio aparatūros pardavėjais, instaliuotojais taip pat reklamistais. O jeigu tavo atveju ir suklydau, tai man tik malonu.

Citata helix rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    viena yra kalbėti apie teisingą garsą, kita komercija, bet be pastarojo neatsiras ir tas 1 procentas .
    Man šios srities verslo problemos nelabai įdomios, savo laiku siūliau sprendimą visoms įmonėms (Asociacija), tačiau šios įmonės nuėjo kitu keliu, kuris pasirodė labai trumparegiškas. Du kartus į tą pačią balą pulti nesiruošiu
    O 1% buvo tiek, kiek save atsimenu - gerą garsą žmonės kūrė garažuose, rūsiuose ir įvairiose kitose dirbtuvėlėse, dažniausiai naudodami labai skurdų biudžetą ir tiesiogiai iš to neuždirbdami nei kapeikos (cento)....
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Savas helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix's Avatar
    Registracijos data
    May 2006
    Žinučių
    287

Pagal nutylėjimą

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Gerb. Artūrai - norėdamas pasirodyti aiškiaregiu - prašovei. Įgarsinta auto didžiausią laiko dalį praleidžia garaže, į darbą važinėju kita - ekonomiškesne. Niekam nedemonstruoju kas pas mane sudėta, nes neturiu jokio noro kiekvieną kaušą iš gatvės sodintis į savo mašiną ir aiškinti kad Fostex yra labai geras dalykas klausant vokalines partijas a'cappella atlikime, kad stiprekas turi apie dešimt W ir pan. ir t.t. Kitas dalykas - sistema surinkta iš senų naudotų dedamųjų. Jokio ryšio su prekyba čia nėra. Nereikia visų mauti ant to paties kurpalio.
    Simai - tavo puikus apibendrinimas, bet norėdamas būti " prie chebros " , tai pradžiai bent svetainę susitvarkyk.

būti "prie chebros" - tai prie ko - prie tavęs , prie forumo ar kokybiškų svetainių turėtojų ? ...paprastai parašyk - y galvą neylysi gi tau, kad suprast ką nori pasakyt.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės