Del duru - esu ardes ir tkrai isivaizduoju, kas ten viduje darosi.
Dar ko nepaminejau - del ko as sokineju aplink tas gamyklines vietas - ogi todel, kad nenoriu nieko, kas isoriskai atrodytu kitaip. Priezastis - pagrindines, tai, kad jei "svies" rimtesne aparatura, tai po tiesiog turesiu baime, kazkur palikti automobili, nes i Spider'i patekti galima turit peili labai nesunkiai, antra priezastis - megstu salone, kad butu autentiskumas, kaip ir automobilio isoreje, o kas viduje po ta autencija padaryta - tai jau tebunie mano zinia.
Kiek domiuosi susidariau isvada tokia - daryti pirmiausiai garso izoliacija durims, prasivezti zmoniskus laidus kolonelems link stirpintuvo stovejimo vietos. Nuo to ir pradesiu. Del "podiumo" - parodysiu as speciui kokia, tas duris, zesiu ka sakys, bet tikrai gamyklines apdailos nepjaustysiu, nebent iseis perdaryti ant originalios.
p.s. kaip pvz. turejau 166 alfa - ten buvo gamykliniai du aukstu dazniu garsiakalbiai palangeje ir stiprintuvas gamyklinis - man pilnai uzteko garso toje masinoje, nors viskas buvo gamyklinio lygio, dabar turiu Nissan X-Trail - ten velgi - gamyklines aparaturos man sociai kiek jinai groja (4 koloneles, be stiprintuvo, bet grotuvas turbut ji turi).
Bookmarks