+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 23 iš 23

Tema: Alfa Romeo Spider 916 aparaturos tobulinimas

Hybrid View

Jaunius vanagiux is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2014
    Žinučių
    8

Pagal nutylėjimą

Del duru - esu ardes ir tkrai isivaizduoju, kas ten viduje darosi.

Dar ko nepaminejau - del ko as sokineju aplink tas gamyklines vietas - ogi todel, kad nenoriu nieko, kas isoriskai atrodytu kitaip. Priezastis - pagrindines, tai, kad jei "svies" rimtesne aparatura, tai po tiesiog turesiu baime, kazkur palikti automobili, nes i Spider'i patekti galima turit peili labai nesunkiai, antra priezastis - megstu salone, kad butu autentiskumas, kaip ir automobilio isoreje, o kas viduje po ta autencija padaryta - tai jau tebunie mano zinia.

Kiek domiuosi susidariau isvada tokia - daryti pirmiausiai garso izoliacija durims, prasivezti zmoniskus laidus kolonelems link stirpintuvo stovejimo vietos. Nuo to ir pradesiu. Del "podiumo" - parodysiu as speciui kokia, tas duris, zesiu ka sakys, bet tikrai gamyklines apdailos nepjaustysiu, nebent iseis perdaryti ant originalios.

p.s. kaip pvz. turejau 166 alfa - ten buvo gamykliniai du aukstu dazniu garsiakalbiai palangeje ir stiprintuvas gamyklinis - man pilnai uzteko garso toje masinoje, nors viskas buvo gamyklinio lygio, dabar turiu Nissan X-Trail - ten velgi - gamyklines aparaturos man sociai kiek jinai groja (4 koloneles, be stiprintuvo, bet grotuvas turbut ji turi).

Savas spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Amžius
    49
    Žinučių
    803

Pagal nutylėjimą

Nu jei poreikiai nėr labai audiofiliški - tai kryptis gera - pasidaryk vibro, sumažės plerpimo, padaugės boso, gal jau ir norm atrodys.
    The only brand I can not stand is a music that I hear.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės