Jei jau tobulini tokių metų audi, tai turi tikrai žinoti ką darai ir ko sieki. Iš klausimų pobūdžio sprendžiu, tikrai geriau pats ten nieko nedaryk.
Kaip teisingai pjukti filtra prie priešboso ir aukštadažnio? Aukštadažni jugti prie high, o priešbosi prie medium? Prie low jungesi tik subas? Ar yra kokiu dar suptilybiu?
Ar rekomenduotumėt keist originalius laidus ir vest naujus laidus nuo garsiakalbiu iki magnetolos? Kolkas bandysiu išsisukti be stiprintuvo.
Mašina audi 2005m.
Jei jau tobulini tokių metų audi, tai turi tikrai žinoti ką darai ir ko sieki. Iš klausimų pobūdžio sprendžiu, tikrai geriau pats ten nieko nedaryk.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
O jeigu spirent reikalui darau? nes vienas garsiakalbis buvo sugadintas (ipleštas) atgrubnagių, tvarkant duris...
Nieko aš labai nesistengiu tobulint, tik pagalvojau jeigu jau darau tai gal gausis padidinti garsa neprarandant kokybes, kartais norisi atsukti daugiau garso ir tenka nusivilti, nes neišgroja. Esama kokybė mane pilnai tenkina.
Taigi jeigu suformuluot klausima kitaip. Turint omenyje, kad moku sujungti laidus ir nesuprantu visu suptilybiu.
Ar man yra reikalingi tie filtrai kurie yra komplekte prie garsiakalbiu (Užsakyti focal komponentai). Gal man užtenka pakeisti garsiakalbiu pora ir tiek? Kai sakot, kad sistema yra pakankamai gera man mažai išmanančiam.
Jeigu tu užsakei tavo automobiliui garsiakalbius, tada turi dėti kaip priklauso, pagal vartotojo instrukciją. o jeigu buri tai burk is klausos nors , klausimas kas gausis.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Na pirkti ne nauji garsiakalbiai, instrukcijos nebus. Pagal audio schemą garsiakalbis jungtas kaip "bass" taip ir bandysiu jungti, O ka daryt su vidutinių - aukštų dažnių garsiakalbiu? Jungti per filtrą ar palikti kaip yra?
Man atrodo, kad tau reikia keiptis pas specus, nes gamykliniai garsiakalbiai irgi turi krosus, tik jie buna dažnai integruoti į patį garsiakalbi, tai jeigu keiti viska tai kieks viska, jei nori pakasti garsiakalbius tai pažiurek nors, kad varžos būtų tokios pačios, kad pievos nebūtu su krosu.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
varžos vienodos. Supratau. Kai atkeliaus garsiakalbiai važiuosiu i kokia firma kurie tuo užsiima, kad išaiškintu kaip geriau padaryt ar ir sumontuos jei milijono neužsimanys užtai.
Norint daugiau garso-stiprintuvas butinas ,kitu atveju idėjus nejautrius komponentus garso bus mažiau nei buvo su originaliais, jei keisi prišbosi ir aukštadažnį filtrai kurie eina komplekte butini.
Pasitariau su išmanančiais ir buvo nutarta ieškoti originalaus garsiakalbio. Nes norint neprarasti kokybės ir neišderinti dabartinės sistemos kuria sudaro 10garsiakalbių reiktu investuoti daugiau nei noriu i mašina su kuria nežinau kiek laiko važiuosiu.
Va čia tikrai teisingas sprendimas. Matyt meistrai teisingi papuolė, nes dauguma tai deda bele įdėti ir paimti pinigus.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks