UAB Siglita,pats turiu ir labai patenkintas dar ir gavau dvigubai pigiau, tai manes niekas neitikins kad uz tokia kaina galima ka geriau gauti
![]()
Gal kas turejo nes nelabai randu informacijos apie kokybe, ir dar butu idomu suzinot kas juos importuoja
UAB Siglita,pats turiu ir labai patenkintas dar ir gavau dvigubai pigiau, tai manes niekas neitikins kad uz tokia kaina galima ka geriau gauti
![]()
science rulez!
Gaila kad ten informacijos mazai turint omeny kad man rusu kalba tabuops:
galetu dar ir kaina apytiksle parasyt :roll:
Kaina jo apie 850lt siglitoj
uz tokius pinigus , tikrai geresnio nerasi,naujo i mean.
Kam apgaudineji naujoka :wink:
as nepiktybiskai gi"525i" rašė čia:
realiai ju neesu bandes,bet ka tu zmogau pasiulisi jam uz tokius pinigus?
na jo SIglitoje 850 ir ju antkainis tikrai didesnis nei 100% jei turi pazystamu vazinejanciu i Rusija paprasyk, ten kainos nuo 400 o skambejimo ivertinimas yra avtozvuke ivertintas.
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0803/HTML/012-015.htm
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0703/H...-133ivolga.htm
cituojant car&music.ru "Звучание, учитывая стоимость, просто класс! Бас глубокий, динамичный и артикулированный, такой характер оценят любители всех без исключения жанров."
http://www.car-music.ru/articles-res...23/index.shtml
cia is "specu gali suzinoti tik apie ju parduodamus gaminius" t.y paklausti ar gerai groja alpine kaip skamba Arizona eagle. tada gausi daugmaz teisinga nuomone. O apie konkurentu produkcija kukliai tariant objektyvios informacijos greiciausiai neisgirsi.
Mano manymu Lietuvoje sis stiprintuvas per brangus ir tikrai pridejus koki 100 Lt gausi geresni, taciau pagal jo normalia kaina jis lygiu tikrai neturi.
science rulez!
Šneki bile šnekėt. Man tas pats ką parduoti - ar Į volgą ar į mersą. Visiškai nesvarbu kas importuoja, nuo bet ko uždirbsiu ir ko gero tiek pat. Bet yra tokia situacija, kad negaliu pardavinėti prekės, jeigu matau kad ji yra netikus. Ivolga buvo prieš kokius keturis metus paleidus gerus komponentus. Tada buvo ok. Dabar yra dumblas, lai pyksta ant manęs importuotojai kiek nori. Stiprintuvai šios fiurmos yra orentuoti į galią ir papildomas funkcijas - bas bustas, geri filtrai, geri maitinimo įvadai ir tt,. Tik skambėjimą pamiršo. Gal ir teisingai, tautiečiam reikia Watų ir kuo daugiau tuo geriau :-D"M" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Siaip as nuo jo noreciau uzmaitinti Hertz Hx 250 ir priekinius komponentus ESK 163 S
ieskau kazko panasaus i (ivolga) nes ateity planuoju pirkt dar viena Hx 250 ir uzmaitint nuo to pacio stipralo. O dabar jis dar tarnautu priekiniams komponentasms :roll:
gale ESK 130 kuriems turetu ir JVC KD-SH909R uztekt. Ka manot ????
Sitam reikalui tix"ARAS" rašė čia:
Paprasciausiai nesinori ismest pinigu i bala :!: Cia savaime aisku kad uz tokius lt. naujo stebuklo nenupirksi. O ir mano sistema ne is ispudingiausiu. Noriu nusipirk kazka tokio, kad butu panasaus lygio kaip ir mano sistema nelabai norisi ja pagadint su stipralu :-)
Jaigu turit kokiu geneliu minciu situo atzvilgiu pasidalinkit su pradedanciuoju :wink:
(kad nebutu reklamos parasykit i privata)
Is anksto dekui
Jai sulyginti BG 1004 su MRP-M350 ar Lightning Audio B2.350.1 kas butu geriau?
Turint omeny kad ant dvieju omu kabinsiu du HX 250
As jau perpratau jusu pointus :evil:
Jum visiem specam idomiausa vieniems pries kitus pasimaivyt, o ne pradedantiesiems padeti :!: :!: :!: ]
Visi trys vienodo lygio š.... Geriau tokiu atveju pigesnė Arizona AM-2190"ARAS" rašė čia:
![]()
Negi dar mažai padedam ? :lol:"ARAS" rašė čia:
"Artūras-M" rašė čia:
Padedat kai jum spaudima daro :!: :!: :!:
Arba kai kas nors paraso apie jusu platinamus produktus :wink:
Nu aisku ir savo iniciatyva kartais parasot juk visko pasitaiko![]()
Tai vadinama marketingu"ARAS" rašė čia:
o ivolga yra niekuo neblogesni uz arizona,tiksliau geresni ,nes yra kas bande juos vienu metu...
Svarbu ne faktas, kad bandė, svarbu kas ir kokias išvadas padarė - teisingas ar naudingas :-D"byjadz" rašė čia:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Va va, o tos isvados labai jau subjektyvus dalykas. VIena yra vertinti is technines puses o kita is garso atkurimo. Is technines daug nepasigincysi, o garsa suprantam ir skonius turim visi skirtingus. Taip kad geriausias sprendimas cia arba palikti viska instaliatooriaus valiai ir poto ji :smt021 arba klausyti klausryti ir dar karta klausyti ir issirinkti kas tau labiausiai patiko :wink: :-DSvarbu ne faktas, kad bandė, svarbu kas ir kokias išvadas padarė - teisingas ar naudingas
Nu jai klystu pataisykit :roll:
Geriausia argumentuotai atsakyt kuo jis yra geresnis ar blogesnis Pvz. Marytes karve duoda puslitriu daugiau pieno nei Kazytes. Ir dar Kazytes karvute suvalgo dviem glebiais sieno daugiau ir isgeria stiklene vandens daugiau nei Marytes. Ir dar maryte pigiau ja parduoda :!: :!: :!:"Amigos" rašė čia:
Tokiu atveju jau viskas tampa dauk aiskiau :-D
Va cia tai jau tada viskas aisku
Bet niekados nepirkčiau Marytės karvės ,nors ji ir pigesnė,bet baubia kaip laukinė ir likusią dalį bandos baido ,o tos nebeduoda tiek pieno,kaip duodavo anksčiau... Čia tau argumentas... Jei manai ,kad neklausęs gali pirkt stiprintuvą ,tai paimk ir nusipirk... :-D"ARAS" rašė čia:
Va ir visas aiškumas...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Jei nepastebejot as klausiu o man atsako kad uz tokius pinigus jie visi vienodo lygio"Gincė" rašė čia:
tai taip iseina kad galiu rinktis tik pagal spalva :roll:
Nes konkreciu pliusu ir minusu kaip ir neisiaiskinu :dauzau:
Kiek as suprantu tai jie turetu but kazkuom panasus kazkuom skirtingi nebent visu viduriai tokie patys tik isvaizda skiriasitada taip ir sakykit rinkciausi pagal dizaina tokiu atveju :-D
Parašei kad ateityje planuoji jungti du subus. Tokiu atveju, tau subam reikalingas atskiras stiprintuvas. Baisūs kokybiniai nuostoliai, kai vienas keturkanalis šeria priekį ir du pakankamai galingus subus. Plius galingas stiprintuvas neužtikrins kokybiško priekinės akustikos skambesio. Čia elementaru kaip dvi kapeikos...."ARAS" rašė čia:
Matai as laikinai planuoju prieki pasijunkt nuo to stipralo paskui palikciau ji bosam (Bosam nebutinai 4-kanalio ieskausi) ."Artūras-M" rašė čia:
Priekiui ir galui pirkciau kita 4-kanali stiprala. Man paciam nepatiktu kad vienas stipralas uzmaitintu visa sistema (nes kur 2 viename dazniausiai gaunas nei viens nei du).
Tokiu atveju jau buciau ieskojesis 5-kanalio.
As dabar buvau viska nuo soniuku uzmaitines tiksliai modeliu nepamenu berods XM-1002HX IR xm-444, bet nepatiko man ju grojimas tai ir noriu ko nors kokybiskesnio .
Tik kad kainos kandziojasi ir iskart 2 stipralams financu nepakanka todel bandau lipdyt is leto.
Tai imi pradžiai pigų, gerai grojantį keturkanalį, o po to pasipildysi galingu dvikanaliu"ARAS" rašė čia:
![]()
Man geriau butu imt pirma galinga dvikanali. Nes komponentus tai ir nuo mago galima butu pajunkt."Artūras-M" rašė čia:
Bet galingi dvikanaliai speju ir kaina ne bloga turi.
Nedarant reklamos ka galetumet parekomenduot mano sistemai ( apie stipralus) .
Man ydomiausia butu koks tas pigus gerai grojantis 4-kanalis.
Reikia tikėtis,kad supranti ,kad jokios magijos ,nei pigiame ,nei brangiame stiprintuve nėra... shemotechnika ... čia ne magiškas žodis. Artūras m gali paaiskinti iš radistinės pusės!!!! Magija prasideda nuo Tavo noro ir galimybių :wink: nuo noro susidėt aparatūra.Taškas."ARAS" rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Tiek tai as suprantu. Kurciam isvis px ar groja ar ne nebent zemi dazniai dauzyt pradeda"Gincė" rašė čia:
Bet pvz. gamintojai neteisybes raso butus nebutus dalykus. kiekvienas daiktas yra kazkuom savotiskas kazkuom skirtingas( jai nenukopijuotas ) vienais aspektais geresnis kitais prastesnis o kartais isvis niekam tikes juk visko pasitaiko :roll:
Turejau Blaupunkt MP72 los angeles as jo niekaip nesusireguliuodavau ir isvis man jis negrojo niekam tikes magas.
O naujo negrojancio stipralo tikrai nenoriu nusipirkt nes ji ir taip bus sunku parduot ir tik puse litu atgauciau ziaurus minusas kurio galima butu ir isvenkti kaip manot?
Žinai, aš ne veltui siūlau imti Arizonas tokiu atveju. Jas galima nusipirkti ne tik pas mane, Kaune pas Audrūną, Artūrą S, Jungtyje, Topo Centre ir tt, Vilniuj Audioprojektuose, tame pačiame Topike ir manau dar daug kur, paprasčiausiai neseku pievos kas kuom prekiauja. Taigi mane čia apkaltinti neobjektyvumu yra neįmanoma"ARAS" rašė čia:
Arizonos yra padarytos paprastai, schemotechnika elementari klasikinė būdinga gana aukštos klasės buitiniams stiprintuvams. Jokių papildomų navarotų. Filtrai elementarūs. Ardosi lengvai. Keturkanalyje yra penki pigūs operaciniai, kuriuos galima nesunkiai pakeisti net ir labai žemos kvalifikacijos lituoklio laikytojui, automatiškai kyla kokybė (investicija ~50 LT). Norint dar galima pakeisti pereinamus kondensatorius ir kitas detales kokybiškomis. Stiprintuvo klasė šoka tokiu atveju labai aukštai. Yra bėda, jeigu trūksta smegenų ir reikia išdaužyti paskutinius likučius, tuomet šis stiprintuvas yra blogas. Blogas yra ir tiems, kurie nori pardavę daiktą uždirbti minimum tiek kiek jis jiems kainavo. Toks stiprintuvas yra atradimas muzikos gerbėjui, kuris nori kažką tobulinti ir nepritvinkęs pinigais ir žinoma turi smegenų. O besmegenių aš nemėgstu, man dzin ką jie apie mane pagalvos
Stiprintuvo parametrai:
Įtampos augimo greitis su esamais operaciniais: 20 V/mks pakeitus turėtų šokti iki 40 V/mks
Galingumas nominalus ~40W
Galingumas RMS ~60
Galinguas sutiltinus ~ 200W
Damping faktorius deklaruoja daugiau kaip 150, realiai yra 200-250
Ir už visa tai ~450 LT. Ko jums dar reikia ? BG-1004 su 10V/mks augimo greičiu kuris tinkamas tik šviesmuzikei daryti ?
Arturai-M dekui uz isamu paaiskinima apie arizona.
Manyciau as prie jo ir apsistosiu.
Viska kaip ir supratau tik norejau paklaust kuo skiriasi AM-470 nuo AZ-455 ar tik isvaizda ar dar kuo nors?ops:
Ir dar labai noreciau suzinot jusu nuomone kas tiktu mano dviem HX 250 tada jau mazdaug zinociau kiek reikia dirza susispaust :-)
Bookmarks