Žinai, aš ne veltui siūlau imti Arizonas tokiu atveju. Jas galima nusipirkti ne tik pas mane, Kaune pas Audrūną, Artūrą S, Jungtyje, Topo Centre ir tt, Vilniuj Audioprojektuose, tame pačiame Topike ir manau dar daug kur, paprasčiausiai neseku pievos kas kuom prekiauja. Taigi mane čia apkaltinti neobjektyvumu yra neįmanoma"ARAS" rašė čia:
Arizonos yra padarytos paprastai, schemotechnika elementari klasikinė būdinga gana aukštos klasės buitiniams stiprintuvams. Jokių papildomų navarotų. Filtrai elementarūs. Ardosi lengvai. Keturkanalyje yra penki pigūs operaciniai, kuriuos galima nesunkiai pakeisti net ir labai žemos kvalifikacijos lituoklio laikytojui, automatiškai kyla kokybė (investicija ~50 LT). Norint dar galima pakeisti pereinamus kondensatorius ir kitas detales kokybiškomis. Stiprintuvo klasė šoka tokiu atveju labai aukštai. Yra bėda, jeigu trūksta smegenų ir reikia išdaužyti paskutinius likučius, tuomet šis stiprintuvas yra blogas. Blogas yra ir tiems, kurie nori pardavę daiktą uždirbti minimum tiek kiek jis jiems kainavo. Toks stiprintuvas yra atradimas muzikos gerbėjui, kuris nori kažką tobulinti ir nepritvinkęs pinigais ir žinoma turi smegenų. O besmegenių aš nemėgstu, man dzin ką jie apie mane pagalvos
Stiprintuvo parametrai:
Įtampos augimo greitis su esamais operaciniais: 20 V/mks pakeitus turėtų šokti iki 40 V/mks
Galingumas nominalus ~40W
Galingumas RMS ~60
Galinguas sutiltinus ~ 200W
Damping faktorius deklaruoja daugiau kaip 150, realiai yra 200-250
Ir už visa tai ~450 LT. Ko jums dar reikia ? BG-1004 su 10V/mks augimo greičiu kuris tinkamas tik šviesmuzikei daryti ?
Bookmarks