Citata "ARAS" rašė čia:
Kurciam sudarankiui kad uzgrojo jo sutinku :lol: kuriam viskas px jis jungia prie orginaliu kalonkiu vatai dugnas ir lai plerpia lai sprogsta mano kalonkes :supz: ir lekia jis keliu kaifuodamas o kita diena rašo kaip ten uzgrojo kaip jam gerai uzgrojo magelis :-D

As todel ir noriu gaut kuo isamesne informacija apie gamini prieš ji isigydamas.Visi pliusai ir minusasi kodel taip o ne kitaip :wink:

Tarp kitko pasidek ta P9 i stalciu ir isidek blaupunkta suprasi ka as turėjau omeny ir kas man jame nepatiko :-D
Kai pradėjau domėtis aitomobiliniu garsu ,nebuvo jokiu forumų,vienintelis informacijos šaltinis buvo vienas kitas šia sritimi besidomintis žmogus ir rusiški žurnalai... Kuriais tada tikėjau... ir draugam rodydavau- kaip gali būt blogas daiktas ,kai jis va laimėjo testą...Neilgai tai tęsėsi,nes supratau,kas ir dėl ,ko yra rašoma...Nuo tada liko idomios instaliacijų nuotraukos.Paprasciausiai imdavau aparatą jungdavau ir klausydavau jį ,kol jo grojimas man patiktavo... paskui būdavo ,be gailesčio keičiamas kitu.... ir taip iki dabar... O jei BP 72 neužgrojo,tai tikiuosi susiradai aparatą kuris leis grožėtis muzikos garsais... :wink: