Gal nesupyks autorius, bet mane irgi domina gladen produktas ar yra kažkoks modelis būtent car grindims? AERO Butyl tinka?
Pirkciau 8 lapus Gladen zydros vibro izoliacijos, bei 6 lapus garso izoliacijos.
Gal nesupyks autorius, bet mane irgi domina gladen produktas ar yra kažkoks modelis būtent car grindims? AERO Butyl tinka?
Harman/Kardon
Grrindims mes naudojame pagrinde MULTI seriją. Gaunam didesnį efektą. Plius dėl gerų profiliavimo galimybių, ir vietos taupymo. Nereikia papildomai lipdyti kažko kas užima erdvę ir po to kilimai nesusispaudžia atgal į vietą.
Kaina skiriasi nedaug - rezultatas, skiriasi ženkliai.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
MULTI skirta kai nori greitai - lipdai vieną kartą - sutaupoma laiko, greičiau darbas padaromas , o efektas nėra geresnis nei naudojant BUTYL + FOAM ir pan., nes pas MULTI , kad jis nebutu storas visko yra ploniau/mažiau, klijuot BUTYL patogiau kai reikia sudėtingesnes vietas gerai " išstumdyt/prispaudyt" ar tiesiog patikimiau priklijuot , nes pas MULTI virsutinis sluoksnis sąlyginai trukdo tai daryt.efektą gausi geresny klijuodamas su atskirais sluoksniais - gali pasirinkt kiek kokių sluoksnių klijuot pagal poreikius ...
Nu kad nifiga BUTYL nepatogiau. Kietas storas aliumas glamžytis mėgsta, į kampus lįst nelabai nori. Su juo tikrai sudėtingiau - čia kažką maišai matyt....
Dėl kokybės - taip, kuo daugiau sluoksnių, tuo geriau. Bet kada kvadrato kaina auga iki triženklio skaičiaus, tai pradedi galvot ar tikrai to reikia.![]()
nu nžn - man tai su BUTYL labai gerai viskas - kiekvieną nelygumą apgaubia , tik su pirštais stipriau padirbėti reikia ir viskas, extrym'as - tai sunkiau - aliumas storesnis , bet jis kiek kitokia paskirtį turi. viskas gerai ir su tuo MULTI - greitai ir neblogai, tik jei norim gero efekto -darai kaip reikia , o ne kaip greičiau ar pigiau , bet čia jau klijentų valia pasirinkt ...
Gal tada mano pirštai per skysti, reik papildomai padirbėt ties kovinio rengimo pratimais...![]()
Citata iš aprašymo tamstos puslapyje: "Gladen Audio AERO-Butyl vibroizoliacinė medžiaga susidedanti iš aliuminio ir butilo sluoksnių. Ši medžiaga skirta sumažinti vibracijas ir pašalinius triukšmus Jūsų automobilyje. Vibracijos ypatingai efektyviai paverčiamos į šiluminę energiją. Su šia medžiaga itin lengva dirbti ir klijuoti sunkiai prieinamas vietas ar lygius paviršius. Medžiaga atspari vandeniui ir itin sunkiai užsideganti." O dabar sau prieštarauji. Matyt tikrai pirštus gausi patreniruoti![]()
Forumo dalyvi Bloguli, juntate nenumaldomą poreikį pacituoti ištraukas iš gamintojo reklaminio bukletuko, bei pareigą dalyvauti diskusijoje?![]()
Verslą su sąžine ne visada pavyksta suderinti, ypač kai rinkos dydis nedėkingai mažas. Negana to, didžioji (žymiai didžioji) dalis izoliacinę medžiagą perką stogdengių parduotuvėje, laidus suvirintojų parduotuvėje, "aparatūrą" magnat, ground zero, fly, blaupunkt.... gariūnuose
Į temą
http://s4.postimg.org/c1r32rzfx/Screenshot_1.jpg
Harman/Kardon
Bookmarks