Na, aš skaičiau, kad įdėjus dvijuostę sistemą į priekį, t.y. aukštadažnės kolonėlės aukščiau , o žemesnius dažnius grojančios žemiau , tada girdisi tas skirtumas, kad aukšti aukštai, o kas liko eina iš po kojų. Galvojau galima būtų minimaliai pakompensuoti įdedant dar kolonėles į panelę. Prašau paaiškink kodėl garsiakalbių bus gerokai per daug. Jie pjausis tarpusavyje ar kas bus? Visada galvodavau, kad muzika gražiau skamba kai groja ne tik iš po kojų, bet ir iš galo ir kitų vietų. O dabar siūlai net į galines duris nedėt, tai iš galo tik bosas girdėsis tada.

Tiesa, aš minėjau, kad Nokia garsiakalbius iškrapščiau ir senai jau išmečiau - man iš jų reikėjo originalių grotelių salonui tiek aukštadažniams priekyje, tiek 13cm kolonėlėms galinėse duryse.

Kokio garso tikiuosi? Suktas turbūt klausimas. Na, gero garso tikiuosi, nežinau net kaip atsakyti į šį klausimą. Suprantu, kad be garso izoliacijos(kuri ateityje tikrai bus), muzika neskambės taip gerai , kaip su ja , o ir kokybiškos aparatūros dalys kainuoja tikrai nepigiai , todėl į debesis šaut nepretenduoju, nes neuždirbu milijonų, bet bent jau tikiuosi, kad muzika skambėtų neblogai/gerai, kad va, įsėdi , pasileidi muziką ir "o , visai gražiai skamba"
Ilgą laiką važinėjau su 13cm koaksaliais gale nuo stiprintuvo ir 10cm koaksaliais panelėj tiesiai nuo mago, bei bosu bagažinėj - nenumiriau, bet šiuo metu salonas išardytas ir atsirado gera proga susidėti kažką nepalyginamai geriau negu buvo ,išlaikant originalią išvaizdą