Ok pasakoju apie problema, dariausi bandpass deze siam garsiakalbiui P3D2-10
Dezute paskaiciavo vienas forumietis, slapyvardzio dabar nepamenu, manau deze ir paskaiciuota ir padaryta tokia kokios reikia.
Bet rezultatas nuvyle, esu turejas pries kelis metus bandpass suba, bet tai buvo visiskai kas kita.
Toks jausmas kad pikas kashkur ties 50-60Hz na cia taip is klausos, zemiau praktishkai nieko, ir nezinau kur problema. Is pradziu ketinau jungti nuo MRP-M500 bet teko ji pajungt kitoj auto pabandymui ir supratau kad nieko gero ish jo nebus, tada nusprendziau pamegint MRV-T420 rezultatas nuvyle, subas visiskai nekabino zemai, plerpe ar fazikas ar pats subas nzn. Tada ikinkiau shita Rockford Fosgate 601s tai su situo geriausias rezultatas, bet problema ta kuria ir aprasiau virsui. Beto yra keli niuansai del kuriu turiu klausimu, gal kas nusviesit.

Klausimai tokie:
Ar aplamai sitas subas sugeba grot normaliai ar ieskot kito?
Stiprintuvas pagal mane nera prastas, ar verta bandyt dar kita koki nors?
Ar del to kad faziko galas nera uzapvalintas, yra toks pashalinis garsas kai padidini garsa? Tiesiog fazika kishau per palange ish apacios ir butu nelindes jei buciau uzapvalines, na bet jau turiu ideju kaip tai padaryt.
Ar nesuklydau panaudojes per plona laida subui, laido ilgis apie 0,5m viso gaunas 1m laido skerspjuv plot gal 4-6mm kv. toks po ranka papuole, parduotuve jau nedirbo, o uzbaiginejau deze ir tuo metu buvau isitikines kad jo uzteks, bet paskaicus apie Damping Factor kilo ivairiu minciu.
Dekui jei kas netingesit pasidalint mintim.