Papasakokit kas čia per nauja serija? Seniau kiek suprantu žemiausia klasė buvo type E taip kad parametrais nelabai jie skiriasi (o gal man tik taip atrodo) kokie skirtumai butu E ir L tipo bosiukų?
Papasakokit kas čia per nauja serija? Seniau kiek suprantu žemiausia klasė buvo type E taip kad parametrais nelabai jie skiriasi (o gal man tik taip atrodo) kokie skirtumai butu E ir L tipo bosiukų?
O jau čiupinėjai tą gaidį už skiauterės?"atvortke" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Tai nauji subai, pagaminti SWE serijos bazėje. SWE yra laisvo tūrio subai, o SWL yra mažatūriai. SWL-1242 uždara dėžė ~26 - 45 litrai. Mano manymu, bus populiarūs dėl geros kainos ir pakankamai gerų parametrų."vainoras" rašė čia:
ne, bet kas ten uz 250 su alpaino vardu gero bus ? :-D"Artūras-M" rašė čia:
100 antkainio, 100 uz varda ir 50 uz daiktataciau nepaklausius sunku spresti...
science rulez!
Na pavarai :lol: O ką, Alpainas šiaip brangu ? Mano manymu piguva apskritai. Pasižiūrėk į šių metų SWR subus. Ir vaizdas geras ir kala gerai, o kainuoja tik kažkokius suknistus 550 LT. O SWL serija pagal parametrus yra labai gera. Normaliam žmogui per akis tokios galios. Plius ir technologija ne pati pigiausia. Korpusas tik pigus, o magnetas (115 oz arba 3,2 kg) , jo struktūra, tas pats brangus Nomex centruojantis žiedas, pluoštu sustandintas dviejų sluoksnių difuzorius tikrai nežada nieko blogo."atvortke" rašė čia:
Che, SXS tikrai yra gaidys, bet tu montuodamas kažkur prašovei :lol: SXS groja tikrai geriau, nei bet kurio automobilio gamyklinė akustika. Tai yra išbandyta ne vieną kartą :lol: Gal kitus sistemos komponentus paminėtum ? :wink:"atvortke" rašė čia:
magas buvo originalus, poto isidejo bp 168 kazkoki nu boso siektiek daugiau bet vistiek geriau. o i kita masina dejau irgi sxs'us bet jau su podiumais, žmogui patiko man nelabai :cry:
Na man jie visai nepatinka, bet gamykliniai dšar labiau sukelia kreivą šypseną"atvortke" rašė čia:
Tikiuosi elektrolitą nuėmei nuo aukštadažnio
![]()
I crossoverius arba rusiskus kondensatorius
Klausimas tada kyla atsiradus shitiems Alpine toks: kas geriau - Alpine SWL 10" ar Arizona Eagle?![]()
SWL žinoma"Dzhedaj" rašė čia:
O kiek litru uzdaros dezes reikia SWL 10'' ?"Artūras-M" rašė čia:
Bookmarks