neseniai įsigijau dvd grotuva pioneer DV 380 , juo labai patenkintas ir vaizdo ir garso kokybe taip pat ir kaina (400lt) prieš tai turėjau samsung"Thor" rašė čia:
ops: - kažkas baisaus
Sveiki,
Ka galetumet parekomenduoti namu kino sistemai (resyveris + koloneles + dvd grotuvas)
Biudzetas 3000 Lt
neseniai įsigijau dvd grotuva pioneer DV 380 , juo labai patenkintas ir vaizdo ir garso kokybe taip pat ir kaina (400lt) prieš tai turėjau samsung"Thor" rašė čia:
ops: - kažkas baisaus
[quote="DEIVISC"]Na vaizdas kaip vaizdas, bet kur ten radai garsą tame pananieriuje ? O kaip mechanika, nekrūpteli, kai diską įkiši arba išimi ? Netrukdo naktį filmą žiūrėti ? Ar į kitą kambarį išneši kad neūžtų ? :lol:"Thor" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Arturai,
gal galetum kazka patarti mano auksciau uzduoto klausimo tema, nes kaip supratau siame forume tu vienas is tu dalyviu kurie daznai turi realiu kometaru, o ne tik raso, kad tik rasyt![]()
Suprantu kad uz mano nurodyta suma neverta tiketis ispudingo garso, bet vistiek kazkas gros ir rodys geriau, kazkas prasciau.
Is anksto dekui :wink:
Per gerai čia apie mane :lol:"Thor" rašė čia:
Į tą sumą turi tilpti visos 5 kolonos plius subas?
aišku kad pastebėjau mechanika kaip kompe cdr bet mechanika man nėra svarbu kaip ji ten atsidaro ir užsidaro svarbu kaip kokybiškai rodo o tai svarbiausia namų kinui, aišku garsas ne muzikai klausyt tačiau už samsung geresnis žymiai todėl man patiko ."Artūras-M" rašė čia:
Na nesakyk, kai vakare ramioj aplinkoj žiūri, tai tie garsai nervuoja"DEIVISC" rašė čia:
Šiaip vaizdas tikrai neblogas, ypač tiems kas mėgsta gelsvai žalsvą atspalvį. Pvz Yamaha yra rausvesnė.
jei kaune esi nueik i topo centra, ten yra hi-end sale, nors kiek ziurejau tai ten nei vieno hi-end aparato nebuvo, patarciau paklausyti NAD L70 resivery su dvd, toksai pas mano teva yra, pajungtas ant dali concept6, labai smagiai groja kaip uz savo kaina (1600lt)lyginau as ji su cambrigde a500 stiprintuvu, tai jam beveik niekuo neatsiliko, o jei filmams ziureti tai isvis nejausi skirtumo, beje vaizdas taip pat geras, o del akustikos, tai manau pradziai nusipirk priekines koloneles, manau tam paciam topo centre isirinkti galesi.
. kas blogai kad topo centre nuolaidelės jokios negausi, yra forumiečių prekiaujančių namų kinu manau geri daiktai pigiau gautusi :wink:"GS" rašė čia:
nepasakyciau kad ten brangu,beja dauguma forumieciu cia daugaiu prekiauja auto aparatura o ne buitine.
Na įvertinant tai, kad CA500 yra beviltiškas, už jį geriau groja net ir senas Radiotechnika stiprintuvas tai kad minimas NAD nenusileido nelabai žavinti perspektyva :lol:"GS" rašė čia:
paklausei CA ant s-90 lygio koloneliu ir skelbi per visas temas savo nuomone,kuri nieko neverta, ir nepagrysta.
Che, va kaip tik S90 šis stiprintuvas tiktų :-D"GS" rašė čia:
manau, kad pradziai uztektu ir dvieju koloneliu, nes suma tikrai nedidelebet butu gerai iskart numatyti galimybe dasipirkti kitus tris garsiukus.
beja, ant kokiu koloneliu klausei?"Artūras-M" rašė čia:
Ka manot apie toki derini Klipsch RF-25 + Yamaha RX-V650 + DVD grotuvas (kol kas neturiu variantu) ??
RF-25 Lietuvoje nėra ir manau nebus. RX-V650 jau ko gero nebeapsimokėtų imti. Yra naujas modelis RX-V657"Thor" rašė čia:
"Artūras-M" rašė čia:
Na RF-25 radau kad yra http://www.muduabudu.lt/vidinis.php4...&413710416
Ir dar, kokie esminiai skirtumai tarp RX-V457 ir RX-V657 ?
Bookmarks