Na aš norėčiau minimaliai, tiesiog pakeist garsiakalbius naujais.

Prieš tai turėtoj mašinoj keičiau visus komponentinius garsiakalbius/tweeter'ius (Hertz - nekažkas, bet garso detalumas pasikeitė kaip diena ir naktis ant originalaus Volvo mago ir be papildomo stiprintuvo), dar dariausi JL Audio subwooferį, pirkau jam Alpine stiprintuvą (tik subwooferiui), dariau visų durelių ir kitų vietų vibro/garso izoliaciją (bitumas/pūsta guma). Taip, grojo gražiai, bet dabar kai pagalvoju - durnas buvau, būtų man užtekę garsiakalbius pasikeist, sub'ą vistiek visada beveik išjungdavau - nesu labai didelis audiofilas, o tuo labiau budulis/bumčikų mėgėjas.
Žodžiu, nesiruošiu daug investuot - noriu minimaliai, beje šitoj mašinoj garso izoliacija geresnė nei anoj.

Dabar situacija tokia - gamyklinė "Infinity Audio" garso sistema - štai tokia.
Galios man daug nereikia, tiesiog kad garso kokybė šiek tiek pagerėtų, nes dabar tokia "muddy" vadinama... Norėčiau tiesiog pakeist garsiakalbius/tweeter'ius bet kad va komponentinių elipsių nerandu... Gal tada dėt paprastus apvalius? Bet kaip suprantu tada prarasiu šiek tiek žemo dažnio juostos? (o subwooferio dėt neplanuoju)

Žodžiu, dabartiniai komponentai/dydžiai yra tokie: