Tu buvai teisus ir as pats nesuprantu kodel visad purciausi trijuostes. Po triju ilgu vakaru praleistu garaze vien tik zaidziant su garsiakalbio montavimo vietom bei reguliavimu tiek krosoveriu tiek laiku korekciju pagaliau pavyko sistema paleisti i tema, taip kad dziugintu jos skalmbejimas. Uzmirses juodai buvau sita reikala, tiksliau smegenys atbuke buvo del to, pradzioj reikejio nemazai pavargt kol vel perpratau kas ir kaip. Kaip prazdioj garso lygius gaudziau vos ne puse dienos, dabar 5-10min maxO issibandziau tikrai nemazai varijantu. Bradzioj bandziau kas imanoam mano jegom suburti su dvijuoste rezulatats buvo pakenciamas, bet toks blin nu kazko truksta. Siadiena pasileidau tris juostas, i vakara pavyko i tema atsireguliuoti tuo paciu susirasti montavimo vietas korioms laiku korekcijos minimalios iki idealiu atlikejiu ir instrumentu isdeliojimo ant paneles, bugnus pavyko ikisti net uz priekinio stiklo, nezinau kas per situacija bus kai pasileisiu suba, bet is priesbosisu fokusavimas labai neblogas tai ir subas tikuosi turetu buti vietoj.

O issibandziau tikrai nemazai varijantu. Bradzioj bandziau kas imanoam mano jegom suburti su dvijuoste rezulatats buvo pakenciamas, bet toks blin nu kazko truksta. Siadiena pasileidau tris juostas, i vakara pavyko i tema atsireguliuoti tuo paciu susirasti montavimo vietas korioms laiku korekcijos minimalios iki idealiu atlikejiu ir instrumentu isdeliojimo ant paneles, bugnus pavyko ikisti net uz priekinio stiklo, nezinau kas per situacija bus kai pasileisiu suba, bet is priesbosisu fokusavimas labai neblogas tai ir subas tikuosi turetu buti vietoj.
Reply With Quote
Bookmarks