+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 242

Tema: Bmw e46 320cd naujausios NBT multimedijos idiegimas i si modeli.

Hybrid View

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

Pagal nutylėjimą

na žinau apie ką kalba, tačiau yra visokių subų ir reikia gerai susireguliuoti su priešbosiu, šiuo metu pas mane labai idomus subas 38 cm tačiau jo kaip ir nėra, super maža eiga jis tarsi didelis midbasas, kurį suvedus su priekiu jo nesijaučia, o duoda detalumą ir greitį apatiniam registre, be jokio pančo.

Naujokas Modis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2013
    Žinučių
    50

Pagal nutylėjimą

O kaip patartumete pjauti priesbosio apacia keik hz ir kokiu statumu, kad neprarasti priesbosio atakos, ir nekankinti ji, kad apacia atgrotu subas ?

Ekspertas Arunas B is on a distinguished road Arunas B's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,243

Pagal nutylėjimą

Manau kad tokios kaip nukirstos taisykles nera. Priklauso pradzioj kiek zemai tavo priezbosis sugeba groti. Aisku kad neprievartauti be reikalo pradzioj pasibandyk priesbosiso galimybes kiek zemai jis gali groti. Po to pradek pjauti ji 80hz ir paskui jau suleidinejant su subu matysi i kuria puse ka stumti. Savbiausiai atrasti tai kad subo negirdetum is galo jis turi groti priekyje. Mano atvejiu jis ant kapoto taip ties priekinio stiklo apacia link masinos priekio. Pastebejau dar toki reiskini kad tarkim imam du skirtingus priesbosius ir pjaunam juos abu vienodai ties 80 hz gausim skirtingus rezultatus jau nekalbu apie tai kad priesbosis sugebantis groti zemiau ir pjaunant ji siek tiek zemiau geriau susigroja su subu, bent jau mano masinoje taip.

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata Arunas B rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Manau kad tokios kaip nukirstos taisykles nera. Priklauso pradzioj kiek zemai tavo priezbosis sugeba groti. Aisku kad neprievartauti be reikalo pradzioj pasibandyk priesbosiso galimybes kiek zemai jis gali groti. Po to pradek pjauti ji 80hz ir paskui jau suleidinejant su subu matysi i kuria puse ka stumti. Savbiausiai atrasti tai kad subo negirdetum is galo jis turi groti priekyje. Mano atvejiu jis ant kapoto taip ties priekinio stiklo apacia link masinos priekio. Pastebejau dar toki reiskini kad tarkim imam du skirtingus priesbosius ir pjaunam juos abu vienodai ties 80 hz gausim skirtingus rezultatus jau nekalbu apie tai kad priesbosis sugebantis groti zemiau ir pjaunant ji siek tiek zemiau geriau susigroja su subu, bent jau mano masinoje taip.
    Papildysiu. Yra dar toks dalykas, kad kuo žemiau leidi priešbosiui groti, tuo priešbosis tampa netikslenis. Čia kalbame apie didesnius galingumus. Žemesniame dažnyje yra didesnė garsiakalbio eiga ir dėl to nukenčia greitis,tikslumas, ataka. Kaip ir minėjo Arunas B reikia klausant nustatyti keip geriau. Ant 80hz praktiškai visi priešbosiai gros tiksliai, bet į tai reiktų atkreipti dėmesį bandant jungti žemiau.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės