+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 29 iš 29

Tema: Padekit sukomplektuot sistema

Hybrid View

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Taip prie skirtingos apkrovos stiprintuvas elgsis skirtingai. Kuo mažesnė garsiakalbių varža tuo silpnesnė stiprintuvo kontrolė. Mažinam varžą iki 0,5 ar 1ohm ir stiprintuvo tranzai sudega. Žinoma ne visų, nes kai kurie padaryti taip kad gali veikti prie mažų varžų..Dažniausiai tai bosiniai SPL stiprintuvai.

Jaunius Kazliukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2015
    Žinučių
    10

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Taip prie skirtingos apkrovos stiprintuvas elgsis skirtingai. Kuo mažesnė garsiakalbių varža tuo silpnesnė stiprintuvo kontrolė. Mažinam varžą iki 0,5 ar 1ohm ir stiprintuvo tranzai sudega. Žinoma ne visų, nes kai kurie padaryti taip kad gali veikti prie mažų varžų..Dažniausiai tai bosiniai SPL stiprintuvai.
    Zodziu pagalvojau truputi 200 euru ant komponentu dabar tikrai nemesiu, nes kitur labiau ju reikia siuo metu. Duris masinos esu manau neblogai paruoses, vibro garso izoliacija, dalis MDF plokstes I kuria bus statomas garsiakalbis ir padariau jas uzdaras, bus kaip deze. Taigi galvoju bet ka laikinai idejus skambes tikrai geriau nei mano pasibaige orginalus Audi desimtukai. Planas toks susirast koki stipriuka paprastesni su filtrais, idet visaton sesioliktukus ir dabar reikia prikombinuoti aukstus kazkokius pagalvot. Pora klausimeliu at tie filtrai ir yra kur buna ant stipriako junginejasi LPF ir HPF (nes ciupinejas tik toki) ar buna kokiu mandresniu kur galima Hz reguliuot kanalui ar kazkas panasaus nepykit jei nusisneku. Tai mastau sudedu tuos visatonus, aukstus ir vidutinius sureguliuoju su stipriaku ir viskas. Ar taip paprastai nesidaro? Manau kad gros tikrai geriau negu groja dabar, o ateiti tobulesim. Esu dideli kabli tam reikale pagaves ir norisi viska isbandyt, pavasari planuoju keisti auto, todel nelabai norisi i ta daug kisti, i nauja tikrai i desiu kazka is Focal Performance. Daug apie juos skaiciau ir tik geri atsiliepimai. Beda ta, kad is tikruju nesu girdejes normalios sistemos tai nelabai zinau kur lygiuotis. Karta uzsieni buvau kazkokioj ale audio parodoj, isedau I kazkoki autobusiuka pilna prikimsta bosavyku tai kai uzleido sirdis pradejo permusinet sokau lauk nepatiko kazkaip. Patinka minkstas svelnus zemas. Tai va

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės